Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dodaci Miris za spavaću sobu Aroma difuzer Cocodor Black Edition Pure Cotton sa mirisom čistog pamuka 500 ml

Aroma difuzer Cocodor Black Edition Pure Cotton sa mirisom čistog pamuka 500 ml

4/5
2 ocenjivanje
Ekskluzivni difuzer koji je proizveden u Južnoj Koreji. Proizvodi se na veoma fin način bez korišćenja alkohola i drugih opasnih supstanci.  Prikaži više
Brend: Klinmam Home
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 24.06. do 28.06.
Isporuka od 0 RSD ?
3.999 RSD

Aroma difuzer Cocodor Black Edition Pure Cotton sa mirisom čistog pamuka 500 ml

Ekskluzivni difuzer kreiran je u Južnoj Koreji. Proizveden je na veoma prefinjen način bez upotrebe alkohola i drugih opasnih materija. Zahvaljujući tome, dobio je sertifikat o održivom Green Circle od američke kompanije EPA.

Difuzer sadrži glicerin, koji značajno produžava vreme u kome će vaša soba mirisati na ovaj miris. Obrada, kao i sam miris su apsolutno neverovatni i zaljubićete se u njih na prvi pogled i miris.

Zamislite čisti pamuk kao mešavinu sveže opranog belog platna, citrusnih nota i mente. Ostavlja teksturu čistog pamuka kako bi se ponovo stvorio osećaj belog opranog jorgana.

Tehnički parametri

4/5
na osnovu 2 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
Luksuzni miris, koji sam kupila zbog zadovoljstva, zaista lepo miriše. Pakovanje je za poklon, bočica sa mirisom je luksuzna. Izgleda da je sve super.... ali svu radost kvari ogromna nalepnica na luksuznoj bočici, koja se ni sa čim ne može skinuti :-( Pokušala sam da je skinem bar u delovima ali se cepa , ali ga je još dosta ostalo na flaši . Nije se moglo natopiti jer nalepnica ima jaku plastičnu nalepnicu . Koristila sam razređivač i sredstvo za uklanjanje boje da uklonim otopljeni lepak i očajnički sam pokušavala da uklonim ostatke nalepnice sa nožem.Iako sam se trudila da budem oprezna, ali ipak sam oštetila bočicu.Pitam se ko je ovo izmislio..I sva radost je nestala.Šteta velika.

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na povratnim informacijama, koje veoma cenimo.
Verified purchase