Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Kreveti Tapacirani kreveti
×
Filter proizvoda

Cena

Tapacirani kreveti

Originalni dizajn tapaciranih kreveta omogućava da se istovremeno zadovolji ukus i potrebe svakog kupca. Možete birati između širokog spektra materijala za tapaciranje u obilju boja i nijansi kako bi se tapacirani krevet savršeno uklopio u vašu spavaću sobu. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda .Želite li savet kako da izaberete pravi krevet? Pišite nam na ćaskanje ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I tako da ne morate da brinete o izboru pogrešan, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
3 proizvodi
Elegantan Chester krevet
Veoma elegantno uzglavlje napravljeno od najboljih materijala će vašoj spavaćoj sobi dodati dašak luksuza i jedinstvenosti.
Na lageru
od 215.990 RSD
Luksuzni boxspring krevet Six
Luksuzno uzglavlje u kombinaciji sa postoljem sa oprugom stvaraju vanvremenski dizajnerski boxspring krevet koji odgovara praktično svakom krevetu, čak i manjem.
Na osnovu porudžbine
od 158.990 RSD
Moderan boxspring krevet Piano
Veoma moderno i jedinstveno Piano uzglavlje se svojim dizajnom uklapa u svaki moderan dom.
Na osnovu porudžbine
od 192.990 RSD

TKANINA ZA SPAVAĆE SOBE PRIPADA...

Ukratko, tkanina pripada spavaćoj sobi, izgleda ugodno, stvara osećaj blagostanja i mira i pretvara spavaću sobu u zonu ya opuštanje. Pruža veći komfor i udobnost, nema oštrih ivica i sve je prijatno mekano i nije hladno.

Tapacirani kreveti su izrađeni od kvalitetnih materijala i odlikuju se visokom kvalitetom izrade. U poređenju sa drvenim nameštajem, tapacirani kreveti nude mogućnost izbora iz širokog spektra tkanina, kože i kožnih obloga u obilju boja i nijansi. Zahvaljujući tome, imate priliku da izaberete odgovarajući krevet za praktično svaki enterijer. Tapacirani kreveti mogu se dopuniti noćnim ormarićima u istom dizajnu.
 

TAPACIRANI KREVETI

Kolekcija tapaciranih kreveta nastala je na osnovu dugotrajnog razvoja u saradnji sa dizajnerima i zahtevima kao i potrebama kupaca. Portfolio kreveta je dizajniran da zadovolji kupca bez obzira da li traže moderan izgled kreveta, klasičan izgled ili veoma elegantan dizajn, ili traže nešto posebno.

Tokom razvoja i proizvodnje akcenat je stavljen na harmoniju između konstrukcije i dizajna, ali i na kvalitet izrade i upotrebljenih materijala, predvođeni širokim spektrom tapacirunga. Zahvaljujući rasponu boja, oblika i varijanata odabranih modela kreveta, kupac ima jedinstvenu priliku da aktivno učestvuje u oblikovanju svoje spavaće sobe kao lične zone za opuštanje.

  • Visokokvalitetna izrada

Postoje zanatski procesi koje ni u 21. veku ne može da uradi mašina... Oni su ti koji svakom ZaSpavanje tapaciranom krevetu daju svež izgled i pečat jedinstvenosti.

  • Ekskluzivni originalni dizajn

Kolekciju tapaciranih kreveta odlikuje jedinstvena dizajnerska kreativnost koja je ostvarena kroz saradnju sa vodećim dizajnerima nameštaja. ProSpanek kreveti tako imaju jedinstven dizajn koji nećete naći nigde drugde.

  • Velika varijabilnost oblika i dizajna

Modularni sistem kreveta omogućava da se istovremeno zadovolji ukus i potrebe svakog kupca. To je univerzalni sistem koji omogućava aktivno učešće kupca u kreiranju sopstvene spavaće sobe.

  • Izuzetna mekoća navlake

Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, kreveti obezbeđuju beskompromisnu ​​udobnost i funkcionalnost. Veoma su prijatni na dodir i istovremeno sprečavaju moguće nezgode i povrede svojim luksuznim postavljenim navlakama.

  • Dugi vek trajanja

Upotreba robusnih spojnih elemenata i kvalitetnih materijala obezbeđuje dug vek trajanja kreveta i ostalih elemenata kolekcije.

  • Lako održavanje

Proizvodi iz kolekcije kreveta ProSpanek uglavnom ne zahtevaju održavanje ili se održavaju veoma jednostavno zahvaljujući površinskim tretmanima Akuaclean, Easiclean ili Active.

  • Korišćenje najkvalitetnijih materijala

Ukupan kvalitet dizajna i konstrukcije kolekcija je poboljšan upotrebom najkvalitetnijih materijala. Puno drvo, visokokvalitetne eko-drvene iverice, teške tapacirane tkanine, specijalne čelične opruge, pene za omekšavanje velike zapremine, robusni spojni elementi.

Prikaži više