Ponuda proizvoda Zatvoriti
×
Filter proizvoda

Klasični jastuci

Birajte iz našeg širokog asortimana jastuka različitih materijala i dizajna. Kvalitetan jastuk je sinonim za kvalitetan i komforan san. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku I kako ne biste morali da brinete, da ste izabrali pogrešan produkt, ne zaboravite da nudimo mogućnost vraćanja u roku od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
4 proizvodi
Klasičan Clima Wellness jastuk sa savršenim odvođenjem viška toplote
Jastuk sadrži dvostruku presvlaku, koja višestruko povećava vek trajanja jastuka i olakšava održavanje.
Akcije
od 6.719 RSD
Lyocell Wellness jastuk sa vlaknima od eukaliptusovog drveta i odličnim svojstvima
Lyocell Wellness jastuk nudi jedinstvenu udobnost tokom spavanja. Lyocel tkanina je mekana na dodir, ima odlične termoregulacione sposobnosti (hladi leti, greje zimi), a ostaje jednako čvrsta i otporna na habanje.
Akcije
od 6.249 RSD
Outlast Wellness klasični jastuk sa regulacijom temperature
Spiralno vlakno sadržano u jastuku odlično se brine o lakoći i volumenu jastuka. Jastuk se ne sleže, i ostaje lepo mekan i pun.
Akcije
od 7.990 RSD
Klasičan jastuk Pure Wellness, 70x90 cm
Na osnovu porudžbine.
6.829 RSD

Odabir pravog jastuka znači povećanje kvaliteta vašeg sna. Odgovarajući jastuk obezbeđuje odgovarajuću podršku za vrat, i oslonac za telo i glavu u udobnom i najboljem mogućem položaju. Za neke, odabir pravog jastuka može značiti olakšanje od bolova i grčeva mišića, kraj nesanice ili hrkanja. Zato svakako ne potcenjujte izbor jastuka.

Svi TEMPUR® jastuci su tretirani antimikrobnim agensima tako da tokom spavanja imate tu najveću moguću higijenu i svežinu. To ih čini pogodnim za alergičare, ne sadrže opšte poznate alergene ili štetne supstance (sertifikat o usklađenosti sa Oeko-Tek® 100 standardima). Navlake svih TEMPUR® jastuka se mogu skinuti i oprati.

KLASIČNA UDOBNOST TEMPUR® JASTUKA

"Jastuci klasičnog oblika pogodni za sve položaje spavanja uz podršku ortopedskog jastuka..."

TEMPUR ® nudi široku paletu klasičnih jastuka i uvek ima jastuk koji je pravi za vas, bez obzira koji je vaš omiljeni položaj za spavanje ili koji su zahtevi za tvrdoću jastuka.

Ako želite klasičan oblik i istovremeno osećaj podrške ergonomskog jastuka tokom odmora ili spavanja, izaberite jedan od TEMPUR® jastuka klasičnog oblika.

Jastuci su napravljeni sa unutrašnjom kesom koja sadrži male TEMPUR® mikrojastučiće. Takođe možete birati između niza navlaka i tvrdoće za vaš željeni osećaj.

Prikaži više