Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Dušeci za decu

Osnova zdravog rasta vašeg deteta je i kvalitetan san. To možete postići kupovinom pravog dečjeg dušeka. Deca mlađa od 15 godina svakako ne bi trebalo da spavaju na mekanom dušeku. Njihova kičma se još uvek razvija i potrebna je prava podrška za ovaj razvoj.Na skali tvrdoće od 1-5 zato birajte one sa tvrdoćom od najmanje 3, najbolje 4-5. Ako vam je potreban savet kako da izaberete dušek za decu, koristite naš vodič, pišite nam u ćaskanju, ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I da, ne biste morali da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata u roku od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
6 proizvoda
Vanessa dušek od hladne pene
Dušek Vanessa krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 15.690 RSD
Dušek za krevetić za vaše dete Babi Vhite
Dušek Baby White je namenjen za dečije krevete. Njegovo jezgro se sastoji od monobloka hladne pene, koju karakteriše stabilnost oblika i fleksibilnost.
Na lageru
od 13.490 RSD
Dušek sa anatomski prošivenom navlakom Bordato
Bordato dušek sa anatomskim šavovima navlake u pet zona savršeno prati vaše telo u ležećem položaju i pruža kvalitetan oslonac svakom delu tela.
Na lageru
od 28.490 RSD
Dušeci za decu i odrasle Mono Visco 2.0
Mono Visco 2.0 dušek nudi dva osecaja tvrdoće. Stoga je odlično rešenje za partnere kada svaki zahteva različitu tvrdoću dušeka.
Na lageru
od 39.290 RSD
Dušek za partnere Duo plus Visco
Dušek Duo Plus Visco je idealno rešenje za partnere, gde je svima potrbna različita tvrdoća dušeka
Na lageru
od 46.690 RSD
1+1 Wella dušek od hladne pene
Vella tvrdi dušek je napravljen od hladne pene, koja ima odlične anatomske osobine i pružiće vašem telu odličan i čvrst osećaj oslonca.
Na osnovu porudžbine
od 32.890 RSD
Prilikom izbora dušeka za decu popularni su dečiji dušeci 120x60 cm i dečiji dušeci 140x70 cm koji su namenjeni za dečije krevete. Ovo su dušeci sa ortopedskim svojstvima dizajnirani tačno prema specifičnim potrebama dece mlađe od 3 godine. Pored toga, odlikuju se odličnim odvođenjem vlage i visokim higijenskim standardom, a dimenzije su napravljeni tačno za dečije krevetiće.
Prikaži više