Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Dušeci od memorijske pene

Dušek od memorijske pene (poznat i kao dušek od lenjive pene) je vrsta dušeka koji se savršeno prilagođava vašem telu. Ne morate da brinete da li je dušek previše mekan ili tvrd - on distribuira pritisak vašeg tela. tela, tako da možete neometano da spavate celu noć. Zahvaljujući tome što se polako vraća u prvobitno stanje, ne stvara povratni pritisak, što sprečava pojavu rana i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje. Izaberite iz našeg širokog asortimana memorijskih dušeka ili memorijskih penastih navlaka za dušeke. Ponudu možete prilagoditi svojim potrebama koristeći naš filter za proizvode. Da li želite da vas posavetujemo, kako da izaberete pravi dušek? Koristite naš vodič, pišite nam na ćaskanje ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I tako ne morate da brinete da ćete izabrati pogrešn, ne zaboravite da nudimo opciju povrata u roku od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
9 proizvoda
Zonirani anatomski dušek Memory Basic
Prošivena tkanina presvlake dušeka Memory Basic formira pet ortopedskih zona koje raspoređuju pritisak tela na ceo dušek. Ovo stvara odličan oslonac za vaše telo, a dušek je oblikovan u skladu sa oblinama vašeg tela
Na lageru
od 59.890 RSD
Libra Fresh 3.0 aloe vera dušek od memorijske pene
Dušek Libra Fresh 3.0 impresionira pre svega svojom jedinstvenom presvlakom sa ekstraktima Aloe Vere, koji dušeku pruža nekoliko prednosti
Na lageru
od 96.590 RSD
Air Massage Memori 3.0 masažni dušek od memorijske pene
Kao što ime govori, dušek Air Massage Memory je dizajniran da masira vaše mišiće dok ležite. Nežna masaža prokrvljluje mišiće tokom noći, a ujutru se budite zaista odmorni i opušteni.
Na lageru
od 72.990 RSD
Dušek od memorijske pene sa kontrolom temperature Bel Riposo Fresh 3.0
Dušek udobne visine, sa kojeg ćete lakše ustati, a uveče ćete lakše leći na njega i doživeti još jednu mirnu noć punu zdravog sna.
Na lageru
od 107.490 RSD
Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0
Da li tražite izuzetan i udoban dušek? Dušek Cashmere Plus 3.0 ispuniće sva vaša očekivanja.
Na lageru
od 148.690 RSD
Dušek od memorijske pene za svež san Gran Sonno Fresh Vash 3.0
Na dušeku Gran Sonno Fresh Vash 3.0 dominira zanimljiva presvlaka sa sadržajem srebra za odličnu higijensku zaštitu. Ugljenik raspršuje statički elektricitet akumuliran tokom dana i doprinosi regeneraciji faze dubokog sna.
Na lageru
od 136.190 RSD
Dušek ReGeneration Firm
ReGeneration dušek je napravljen za najzahtevnije kupce. Jezgro dušeka, napravljeno od MyForm Regen pene, veoma je elastično i prilagodljivo svakoj krivini i pokretu vašeg tela.
Na lageru
od 196.990 RSD
Dušek ReGeneration Medium
ReGeneration dušek je napravljen za najzahtevnije kupce. Jezgro dušeka, napravljeno od MyForm Regen pene, veoma je elastično i prilagodljivo svakoj krivini i pokretu vašeg tela.
Na osnovu porudžbine
od 196.990 RSD
Dušeci od memorijske pene, koji se ponekad nazivaju i lenja ili viskoelastična pena, namenjeni su korisnicima sa individualnim potrebama za kvalitetnim snom. Memorijska ili lenja pena je jedinstvena vrsta poliuretanske pene koja menja svoju tvrdoću u zavisnosti od temperature. Pena se fleksibilno prilagođava anatomiji tela u kontaktu sa toplotom tela. Zbog sporog vraćanja u prvobitno stanje, dušek ne stvara povratni pritisak, što sprečava nastanak dekubitusa i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje, zahvaljujući čemu se korisnik manje okreće tokom noći i mirnije spava.

Asortiman dušeka od memorijske pene nudi, zahvaljujući svojim savršenim svojstvima memorijske pene,  širok asortiman dušeka, što vam daje mogućnost da izaberete najoptimalniji izbor za vaš zdrav i miran san.
Prikaži više