Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani

Jastuci i jorgani

Na kvalitet spavanja u velikoj meri utiče i pravi izbor jastuka i jorgani. Važan aspekt pri izboru je materijal, prava veličina i oblik. Izaberite iz naše široke ponude kvalitetnih medicinskih jastuka, perjanih jastuka, jastuka od memorijske pene ili jastuke sa ortopedskim i ergonomskim svojstvima. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Želite li savet kako da izaberete pravi jastuk ili prekrivač? Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I da, ne morate da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo mogućnost vraćanja u roku od 45 dana.

Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
20 proizvoda
Klasični jastuk sa memorijskim efektom za sve položaje spavanja Snow memori, 72x42 cm
Zahvaljujući svom obliku, jastuk Snow Memory je idealan za sve položaje spavanja.
Na lageru
5.299 RSD
Klasičan Clima Wellness jastuk sa savršenim odvođenjem viška toplote
Jastuk sadrži dvostruku presvlaku, koja višestruko povećava vek trajanja jastuka i olakšava održavanje.
Na lageru
od 6.719 RSD
Jastuk od organske memorijske pene koja sadrži prirodna ulja Bio Moore lavanda, 72x42 cm
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio neuporedivu udobnost.
Na lageru
12.390 RSD
Jastuk od memorijske pene Memory Moore, 72x42 cm
Odličan jastuk sa memorijskim efektom koji se savršeno prilagođava oblinama vašeg vrata, koji je dostupan u dve različite visine (9, 12 cm) kako bi vam bilo što udobnije.
Na lageru
od 11.990 RSD
Bio Double prirodni jastuk duple tvrdoće, 72x42 cm
Zahvaljujući memorijskoj peni, Bio Double jastuk može savršeno da se prilagodi težini i pritisku i pruži odličan oslonac i udobnost. Pored toga, nudi dve različite strane, svaka je drugačije tvrdoće, i tako vam omogućava da odaberete idealan položaj prilikom ležanja.
Na lageru
12.890 RSD
Univerzalni jastuk Dual Clima sa masažnim profilom, 72x42 cm
Dual Clima jastuk koristi inovativnu tehnologiju koja kombinuje dva različita materijala za stvaranje novog nivoa udobnosti.
Na lageru
12.190 RSD
Letnji prekrivač za otklanjanje vlage Clima Wellness, 135x200 cm
Clima Wellness prekrviač je odličan izbor za vašu spavaću sobu. U njemu se kriju veoma kvalitetni materijali, punjenje prekrivača zadržava njegovu mekoću i konstantan volumen, što obezbeđuje visoku toplotu prekrivača
Na lageru
8.490 RSD
Prirodni jastuk idealan za spavanje na leđima Bio Vave, 72x42 cm
Bio Vave jastuk može se savršeno prilagoditi težini i pritisku glave zahvaljujući oblikovanom jezgru od bio memorijske pene i nudi odličan oslonac kada spavate na leđima.
Na lageru
13.790 RSD
Anatomski oblikovan jastuk od memorijske pene Memory Wave, 72x42 cm
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio udobnost koja ni sa čim ne može da se uporedi.
Na lageru
12.590 RSD
Jastuk Essence Sleep Contour
Anatomski oblikovan jastuk za zdrav san
Na lageru
2.690 RSD
2.152 RSD
Jastuk Mlily Classic
Mlily Classic
Na lageru
4.390 RSD
3.512 RSD
Jastuk Mlily Travel
Mlily Travel
Na lageru
2.599 RSD
2.079 RSD
Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja, 72x42 cm
Inovativni jastuk zasnovan na idealnoj povezanosti prirode i tehnologije. Jezgro jastuka je napravljeno od memorijske pene sa visokim udelom soje, dajući jastuku prijatnu mekoću i elastičnost.
Na lageru
16.690 RSD
Klinmam Home jastuk od mešavine prirodnog i sintetičkog lateksa, 50x70 cm
Lateks jastuk Standard sadrži izbalansiran odnos prirodnog i sintetičkog lateksa. Prirodni lateks, sok tropskog kaučuka, uzgaja se na velikim, pažljivo odabranim i kontrolisanim plantažama u jugoistočnoj Aziji, delovima Afrike i Južne Amerike.
Na lageru
12.690 RSD
Penasti jastuk od prirodnog materijala Nature Soya Moore, 72x42 cm
Inovativni proizvod zasnovan na savršenoj kombinaciji tehnologije i prirode.
Na lageru
14.190 RSD
Lyocell Wellness jastuk sa vlaknima od eukaliptusovog drveta i odličnim svojstvima, 50x70 cm
Lyocell Wellness jastuk nudi jedinstvenu udobnost tokom spavanja. Lyocel tkanina je mekana na dodir, ima odlične termoregulacione sposobnosti (hladi leti, greje zimi), a ostaje jednako čvrsta i otporna na habanje.
Rasprodato
6.249 RSD
Lyocell Wellness letnji prerkivač sa vlaknima od eukaliptusovog drveta sa odličnim svojstvima, 200x200 cm
Lyocell Wellness prekrivač nudi jedinstvenu udobnost spavanja. Lyocel tkanina je mekana na dodir, ima odlične termoregulacione sposobnosti (hladi leti, greje zimi), a ostaje jednako čvrsta i otporna na habanje.
Rasprodato
14.190 RSD
Prekrivač za optimalnu temperaturu u krevetu tokom leta, 135x200 cm
Prekrivač za optimalnu temperaturu u krevetu koji koristi pouzdanu Outlast tehnologiju termoregulacije.
Rasprodato
18.490 RSD

Jastuci su veoma važan deo posteljine i zdravog sna. Stvaraju pravi oslonac za glavu, a moraju da izdrže pritisak do težine od oko 5 kg. Zbog toga jastuk mora biti napravljen od visokokvalitetnih materijala i dizajna koji omogućava udoban i anatomski ispravan položaj glave.

Odgovarajuće odabrani anatomski jastuci mogu ublažiti bol, hrkanje i poremećaj spavanja. Njihov poseban dizajn, u kombinaciji sa efektima smanjenja pritiska kvalitetnih materijala, pruža maksimalnu udobnost u predelu vrata i omogućava da se vrat i mišići ramena potpuno opuste.

U našoj ponudi pronaći ćete jastuke za zdrav san u sledećim kategorijama, izrađene od raznih materijala i pogodne za Vaš željeni položaj spavanja.

Za vaš prijatan san nudimo posteljinu svih vrsta - letnju, umereno toplu, jako toplu i parenu, koja se odlikuju korisnim svojstvima po kojima je lako birate. Nudimo posteljinu u standardnim i dečijim veličinama, ili je moguća izrada i atipične veličine po želji klijenta.

Izaberite iz naše ponude posteljine onu koja će vam pružiti maksimalan luksuz i udobnost za vaš miran san.

Prikaži više