Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Letvice sa motornim mehanizmom

Letvice sa motornim mehanizmom za podešavanje u predelu uzglavlja i uznožja, osim što poboljšavaju izdržljivost i prozračnost dušeka, nude veću udobnost za opuštanje, odmor ili svakodnevne aktivnosti. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Želite savet kako da izaberete prave letvice? Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I da, ne morate da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
6 proizvoda
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Base Motor
Okvir sa letvicama sa motorizovanim sistemom za pozicioniranje (kabel) je idealan, na primer, za večernje čitanje.
Na lageru
od 41.490 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Duo Comfort Motor
Okvir sa letvicama sa motornom mehanizmom i kablovskim upravljanjem, može se postaviti prema vašim potrebama pomoću motora sa dve nezavisne pogonske jedinice u delovima uzglavlja i uznožja.
Na lageru
od 53.790 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Elite Motor Flat
Okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom i čaurama postavljenim iznad bočne stranice kreveta, može se lako postaviti u odgovarajuću poziciju u predelu uzglavlja i uznožja pomoću kablovskog upravljača.
Na lageru
od 124.090 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Elite Motor Standard
Okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom i čaurama smeštenim iznad bočnih stranica, može se lako postaviti u odgovarajuću poziciju u predelu uzglavlja i uznožja pomoću daljinskog upravljača.
Na lageru
od 67.190 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Lux Motor Flat
Luksuzni Klinmam Lux Motor Flat Wireless okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom će obožavati i najzahtevniji kupci. Okvir sa letvicama se može lako podesiti u željenu poziciju pomoću daljinskog upravljača, i to u predelu uzglavlja i uznožja kako biste se osećali što udobnije.
Na lageru
od 154.990 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Lux Motor, bežični
Klinmam Lux Motor Wireless okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom, pogodan je i za najzahtevnije kupce, opremljen je bežičnim daljinskim upravljačem kako biste se osećali maksimalno udobno.
Na lageru
od 84.090 RSD