Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Cena

Dimenzija

Materijal

Pogodnost za spavanje

Presvlaka koja može da se skine

Visina

Garancija

Ergonomski jastuci

Ergonomski jastuci su pravi izbor za probleme sa vratnim delom kičme, ali i za prevenciju ovih tegoba. Obezbeđuju odgovarajuću podršku za vratni deo kičme, glavu i vrat. Zato su pogodni za sve koji brinu o zdravom snu. Napravljen je od memorijske pene koja je osetljiva na temperaturu i pritisak, što znači da kada ležite jastuk omekšava i formira se tačno u skladu sa oblikom vrata i glave.To obezbeđuje savršeno opuštanje mišića vrata i ramena. Ergonomski jastuci su različito oblikovani. Pojedinačni oblici su dizajnirani za položaje za spavanje. Neki su pogodni za spavanje na boku i leđima, drugi za spavanje na boku ili na stomaku, a takođe postoje i univerzalni, koji ipak zadržavaju svoju funkciju. Naravno, jastuci imaju navlaku koja se može skinuti i prati iz higijenskih razloga.
Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I da, ne morate da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
 
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
1 proizvod
Prirodni jastuk idealan za spavanje na leđima Bio Vave, 72x42 cm
Bio Vave jastuk može se savršeno prilagoditi težini i pritisku glave zahvaljujući oblikovanom jezgru od bio memorijske pene i nudi odličan oslonac kada spavate na leđima.
Na lageru
13.790 RSD