Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Anatomski jastuci

Anatomski jastuci pomažu u ublažavanju bolova, hrkanju i poremećaju spavanja. Oslobodite svoj vratni deo kičme. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I nemojte da brinete da ne kupite pogrešan jastuk, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
5 proizvoda
Jastuk od organske memorijske pene koja sadrži prirodna ulja Bio Moore lavanda, 72x42 cm
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio neuporedivu udobnost.
Na lageru
12.390 RSD
Anatomski oblikovan jastuk od memorijske pene Memory Wave, 72x42 cm
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio udobnost koja ni sa čim ne može da se uporedi.
Na lageru
12.590 RSD
Jastuk Essence Sleep Contour
Anatomski oblikovan jastuk za zdrav san
Na lageru
2.690 RSD
2.152 RSD
Jastuk Mlily Classic
Mlily Classic
Na lageru
4.390 RSD
3.512 RSD
Jastuk Mlily Travel
Mlily Travel
Na lageru
2.599 RSD
2.079 RSD

Odabir pravog jastuka znači povećati kvalitet vašeg sna i osigurati odgovarajuću podršku za vrat i glavu. Vaše telo se tako odmara u udobnom i najboljem mogućem položaju. Odabir pravog jastuka može značiti olakšanje od bolova i grčeva mišića, prestanak nesanice ili hrkanja. Zato svakako ne potcenjujte izbor jastuka.

Za najveću moguću higijenu i svežinu tokom sna, presvlake svih TEMPUR® ergonomskih jastuka su tretirane antimikrobnim agensima. Zbog toga su pogodni za alergičare, a sertifikat o usklađenosti sa Oeko-Tek® 100 standardima garantuje da ne sadrže opšte poznate alergene ili štetne supstance. Navlake svih TEMPUR® jastuka se mogu skinuti i oprati.

UDOBNOST ERGONOMSKI OBLIKOVANIH TEMPUR® JASTUKA

"Ergonomski jastuci dizajnirani po veličini i obliku za pojedinačne položaje spavanja za najbolju ortopedsku podršku..."

TEMPUR® nudi širok spektar ergonomskih jastuka, koji su dizajnirani za individualne položaje spavanja. Ako želite najbolju moguću ortopedsku podršku za vrat i glavu tokom spavanja, uvek birajte jastuk prema tome da li najčešće spavate na boku, leđima ili stomaku.

Kada birate veličinu jastuka, fokusirajte se na širinu ramena. Udaljenost između vrata i ramena od dušeka je odlučujuća, ali je potrebno uzeti u obzir i koliko toneš u svoj dušek. Ispravan jastuk zajedno sa dušekom drži kičmu u horizontalnom položaju.

Jastuci su napravljeni  sa unutrašnjom kesom, time produžavaju životni vek specijalno oblikovanog TEMPUR® jezgra jastuka.

Prikaži više