Ponuda proizvoda Zatvoriti
×
Filter proizvoda

Cena

Dimenzija

Materijal

Visina

Presvlaka koja može da se skine

Garancija

Anatomski jastuci

Anatomski jastuci pomažu u ublažavanju bolova, hrkanju i poremećaju spavanja. Oslobodite svoj vratni deo kičme. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I nemojte da brinete da ne kupite pogrešan jastuk, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
1 proizvod
Jastuk od organske memorijske pene koja sadrži prirodna ulja Bio Moore lavanda, 72x42 cm
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio neuporedivu udobnost.
Akcije
12.490 RSD

Odabir pravog jastuka znači povećati kvalitet vašeg sna i osigurati odgovarajuću podršku za vrat i glavu. Vaše telo se tako odmara u udobnom i najboljem mogućem položaju. Odabir pravog jastuka može značiti olakšanje od bolova i grčeva mišića, prestanak nesanice ili hrkanja. Zato svakako ne potcenjujte izbor jastuka.

Za najveću moguću higijenu i svežinu tokom sna, presvlake svih TEMPUR® ergonomskih jastuka su tretirane antimikrobnim agensima. Zbog toga su pogodni za alergičare, a sertifikat o usklađenosti sa Oeko-Tek® 100 standardima garantuje da ne sadrže opšte poznate alergene ili štetne supstance. Navlake svih TEMPUR® jastuka se mogu skinuti i oprati.

UDOBNOST ERGONOMSKI OBLIKOVANIH TEMPUR® JASTUKA

"Ergonomski jastuci dizajnirani po veličini i obliku za pojedinačne položaje spavanja za najbolju ortopedsku podršku..."

TEMPUR® nudi širok spektar ergonomskih jastuka, koji su dizajnirani za individualne položaje spavanja. Ako želite najbolju moguću ortopedsku podršku za vrat i glavu tokom spavanja, uvek birajte jastuk prema tome da li najčešće spavate na boku, leđima ili stomaku.

Kada birate veličinu jastuka, fokusirajte se na širinu ramena. Udaljenost između vrata i ramena od dušeka je odlučujuća, ali je potrebno uzeti u obzir i koliko toneš u svoj dušek. Ispravan jastuk zajedno sa dušekom drži kičmu u horizontalnom položaju.

Jastuci su napravljeni  sa unutrašnjom kesom, time produžavaju životni vek specijalno oblikovanog TEMPUR® jezgra jastuka.

Prikaži više