Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Dušeci od hladne pene

Dušeci od hladne pene imaju odličnu elastičnost i, zahvaljujući kombinacijama pena različite tvrdoće, praktično svima pružaju dobru podršku telu i kičmi. Velike pore hladne pene obezbeđuju ventilaciju dušeka i visok higijenski standard. Izaberite iz naše široke palete kvalitetnih dušeka koje možete prilagoditi svojim potrebama uz pomoć kategorija ili našeg filtera proizvoda. Želite li savet kako da izaberete pravi dušek? Koristite naš vodič, pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našeg kupca I ne zaboravite da nudimo opciju vraćanja na 45 dana, tako da nikada ne možete izabrati pogrešan dušek.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
10 proizvoda
Wanessa dušek od hladne pene
Dušek Wanessa krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 15.690 RSD
Dušek od hladne pene - Adam
Kada legnete na dušek Adam, osetićete tvrdi oslonac koji se prilagođava oblinama vašeg tela. Dušek je stoga idealan za sve vas koji više volite tvrđi oslonac prilikom ležanja
Na lageru
od 57.290 RSD
od 40.103 RSD
Dušek za krevetić za vaše dete Baby White
Dušek Baby White je namenjen za dečije krevete. Njegovo jezgro se sastoji od monobloka hladne pene, koju karakteriše stabilnost oblika i fleksibilnost.
Na lageru
od 13.490 RSD
Dušek sa anatomski prošivenom navlakom Bordato
Bordato dušek sa anatomskim šavovima navlake u pet zona savršeno prati vaše telo u ležećem položaju i pruža kvalitetan oslonac svakom delu tela.
Na lageru
od 28.490 RSD
Winton dušek od hladne pene
Dušek Winton krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 19.290 RSD
Dušeci za decu i odrasle Mono Visco 2.0
Mono Visco 2.0 dušek nudi dva osecaja tvrdoće. Stoga je odlično rešenje za partnere kada svaki zahteva različitu tvrdoću dušeka.
Na lageru
od 39.290 RSD
od 27.503 RSD
Dušek za partnere Duo plus Visco
Dušek Duo Plus Visco je idealno rešenje za partnere, gde je svima potrbna različita tvrdoća dušeka
Na lageru
od 46.690 RSD
od 37.352 RSD
Dušek za partnere Universo
Ako više volite tvrđi osećaj kada ležite, ali želite da imate izbor između dve različite senzacije, Universo dušek će biti pravi izbor za vas.
Na osnovu porudžbine
od 78.290 RSD
od 54.803 RSD
Dušeci od hladne pene izdvajaju se po odličnoj elastičnosti, stabilnosti oblika i dugom veku upotrebe. Hladna pena se odlikuje velikim porama, zahvaljujući kojima je dušek dovoljno prozračan i toplota se raspršuje. Zbog mogućnosti kombinovanja pene različite tvrdoće, pruža dobru podršku telu i kičmi.

Dušeci od hladne pene namenjeni su širokom spektru kupaca.
Prikaži više