Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Kreveti Kreveti od punog drveta

Kreveti od punog drveta

Kreveti od punog drveta su među našim najprodavanijima. Oni su garancija kvaliteta, koji se uglavnom obezbeđuje čvrstom konstrukcijom i savršenim spojevima, u kombinaciji sa elegantnim i modernim dizajnom. Možete birati između bukve ili hrasta, koji takođe može bude u skladu sa vašom spavaćom sobom zahvaljujući izboru prirodnih, bajcanih ili modernih nauljenih završnih obrada. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Želite li savet kako da izaberete pravi krevet? Pišite nam na ćaskanje ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I kako ne biste morali da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata u roku od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
6 proizvoda
Krevet od punog drveta Gland
Krevet od punog drveta bukve u tradicionalnom dizajnu
Na lageru
od 127.690 RSD
Krevet od punog drveta Lancy
Krevet od punog drveta bukve sa zaobljenim ivicama
Na lageru
od 59.290 RSD
Krevet od punog drveta Elva
Krevet od punog drveta bukve sa prostorom za odlaganje stvari
Na osnovu porudžbine
od 114.590 RSD
Krevet od punog drveta Namur
Prozračan krevet od punog drveta bukve
Na osnovu porudžbine
od 120.690 RSD
Krevet od punog drveta Stende
Luksuzan krevet sa razrađenim dizajnom plutajućeg kreveta
Na osnovu porudžbine
od 131.390 RSD
Masivni krevet Andorra
Krevet od punog drveta sa sofisticiranim dizajnom plutajućeg kreveta
Na osnovu porudžbine
od 120.790 RSD

TRADICIONALNI PRIRODNI MATERIJALI U SPAVAĆOJ SOBI...

Puno drvo je veoma prijatan materijal na dodir, koji stvara osećaj topline, originalnosti i udobnosti doma. Nikada neće izaći iz mode i uklapa se u moderan i klasičan enterijer. Drvo je bezopasno po zdravlje, a krevet od punog drveta je pogodan i za malu decu i alergičare. Ima dug vek trajanja i lak je za održavanje. To je materijal koji pozitivno utiče na ljudsku psihu, a zahvaljujući tome, drveni kreveti maksimalno podržava kvalitetan san i odmor. Kreveti od punog drveta mogu biti dopunjeni prostorima za skladištenje, komodama i noćnim ormarićima.

MASIVNI KREVETI ZA SPAVANJE

Miran, zadovoljan i zdrav san želja je svih, bez obzira na godine. Masivni ZaSpavanje kreveti napravljeni su sa ciljem da se ispuni ova želja. Pošto krevet, zajedno sa kvalitetnim dušecima, letvicama i jastucima, čini osnovu svake spavaće sobe, prilikom dizajniranja ove ekskluzivne kolekcije masivnih kreveta obratili smo pažnju na svaki detalj. Tu su udruženi elegantan moderan dizajn, gde je akcenat pre svega na kvalitetu izrade i materijal, a sve to zajedno je napravljeno tako, da uživate u udobnom spavanju.

Kreveti od punog drveta izrađuju se isključivo od visokokvalitetnog punog drveta, bukve ili hrasta po želji kupca. Obe ove vrste drveta spadaju u najkvalitetnije materijale u industriji nameštaja. U poređenju sa mekim vrstama drveta kao što su smrča, bor ili kreveti od raznih iverica, ploče od laminata, kreveti od tvrdih vrsta drveta su znatno otporniji na spoljašnje uticaje, mehanička oštećenja, uticaje temperaturnih i vlažnih uticaja.

 

POVRŠINSKI TRETMANI KREVETA

Dostupne završne obrade upotpunjuju estetski i elegantan dizajn, štite krevet i omogućavaju jednostavno održavanje i laku popravku bilo kakvog oštećenja. Zahvaljujući rasponu boja, oni vam omogućavaju da odaberete krevet tačno za svoju spavaću sobu.

  • Prirodno lakirano, bajcano i lakirano

Dokazana i kvalitetna zatvorena površinska obrada 100% štiti samo drvo i veoma je otporna na normalno habanje i habanje. Sam krevet je skoro bez održavanja zahvaljujući laku i može se čistiti suvom ili blago vlažnom krpom.

  • Tretman mešavina ulja i voska

Prirodna, ekološka i moderna obrada otvorenih površina specijalnim osmo uljima, čime se struktura drveta ističe i može se osetiti na dodir. Ulje prodire duboko i vosak stvara svilenkasti sjaj na površini drveta. Rutinsko održavanje se može obaviti suvom ili blago vlažnom krpom, površina se može oživeti nanošenjem još jednog sloja ulja.

Prikaži više