Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

O nama

Kompanija ZaSpavanje započela je projekat razvoja i izgradnje mreže prodavnica sa zdravim i udobnim snom u centralnoj Evropi. Verujemo da zahvaljujući širokom spektru kvalitetnih proizvoda možemo poboljšati kvalitet vašeg života. Naš prioritet je da se u našim prodavnicama osećate kao kod kuće. Tome doprinosi ne samo prijatno i udobno okruženje naših prodavnica, već i prijateljski i lični pristup naših prodavaca – specijalista za zdrav san.

Ko smo mi

ZaSpavanje je naslednik uspešne kompanije Centrum zdraveho spanku a.s. koja ima dugu tradiciju na češkom tržištu i ovde posluje od 1991. godine. Naš dugoročni cilj je da izgradimo mrežu prodavnica u centralnoj Evropi koja će ponuditi kupcima mogućnost da uz pomoć visoko obučenih prodavaca izaberu sve što im je potrebno za zdrav i veoma udoban san.

Naučićemo vas da spavate

U ZaSpavanje-u shvatamo kvalitetan san naših kupaca kao svoju misiju. Svesni smo da dušeke, krevete ili jastuke ne birate svaki dan i da vam je stoga potrebno dovoljno informacija i vremena da donesete odluku. Stoga, sve naše proizvode možete isprobati u udobnosti prodavnice i prijatno se opustiti dok birate. Naravno, naše usluge se ne završavaju kupovinom. Sa zadovoljstvom ćemo Vam isporučiti krevet ili dušek na kućnu adresu, takođe ćemo Vam obezbediti montažu i dati Vam dalje savete.

Kuda idemo?

U narednih 5 do 7 godina želimo da izgradimo mrežu od oko 250 prodavnica i postanemo centralnoevropski lider u oblasti kvalitetnog i zdravog sna. Trenutno imamo mrežu prodavnica u Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Mađarskoj i sve više se širimo. Naš cilj je da pokrijemo zemlje Centralne Evrope kako bi ProSpanek proizvodi bili lako dostupni svima.