Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Cena

Nosivost po osobi

Presvlaka koja može da se skine

Garancija

Dvostranost

Dušeci 90x200 cm

Dušeci veličine 90 × 200 cm su najpopularnija veličina kako za singl krevete tako i za parove za bračne krevete. Možete ih pronaći u različitim visinama, materijalima i u više varijanti na lageru za brzu isporuku. Možete birati između širokog asortimana penastih, naddušeka, sendvič ili drugih vrsta kvalitetnih i zdravstvenih dušeka. Možete podesiti tvrdoću dušeka, njihovu visinu ili bilo koji drugi parametar direktno svojim potrebama koristeći naš filter za proizvode. Želite li savet kako da odaberete Koristite naš vodič, pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu službu za korisnike. I da ne biste morali da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
28 proizvoda
Vanessa dušek od hladne pene
Dušek Vanessa krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 15.390 RSD
Dušek od hladne pene - Adam
Kada legnete na dušek Adam, osetićete tvrdi oslonac koji se prilagođava oblinama vašeg tela. Dušek je stoga idealan za sve vas koji više volite tvrđi oslonac prilikom ležanja
Na lageru
od 55.190 RSD
Dušek za partnere Duo plus Visco
Dušek Duo Plus Visco je idealno rešenje za partnere, gde je svima potrbna različita tvrdoća dušeka
Na lageru
od 44.990 RSD
Zonirani anatomski dušek Memory Basic
Prošivena tkanina presvlake dušeka Memory Basic formira pet ortopedskih zona koje raspoređuju pritisak tela na ceo dušek. Ovo stvara odličan oslonac za vaše telo, a dušek je oblikovan u skladu sa oblinama vašeg tela
Na lageru
od 59.890 RSD
Dušeci za decu i odrasle Mono Visco 2.0
Mono Visco 2.0 dušek nudi dva osecaja tvrdoće. Stoga je odlično rešenje za partnere kada svaki zahteva različitu tvrdoću dušeka.
Na lageru
od 37.890 RSD
Libra Fresh 3.0 aloe vera dušek od memorijske pene
Dušek Libra Fresh 3.0 impresionira pre svega svojom jedinstvenom presvlakom sa ekstraktima Aloe Vere, koji dušeku pruža nekoliko prednosti
Na lageru
od 96.590 RSD
Air Massage Memori 3.0 masažni dušek od memorijske pene
Kao što ime govori, dušek Air Massage Memory je dizajniran da masira vaše mišiće dok ležite. Nežna masaža prokrvljluje mišiće tokom noći, a ujutru se budite zaista odmorni i opušteni.
Na lageru
od 72.990 RSD
Dušek od memorijske pene sa kontrolom temperature Bel Riposo Fresh 3.0
Dušek udobne visine, sa kojeg ćete lakše ustati, a uveče ćete lakše leći na njega i doživeti još jednu mirnu noć punu zdravog sna.
Na lageru
od 107.490 RSD
Dušek sa anatomski prošivenom navlakom Bordato
Bordato dušek sa anatomskim šavovima navlake u pet zona savršeno prati vaše telo u ležećem položaju i pruža kvalitetan oslonac svakom delu tela.
Na lageru
od 27.490 RSD
Winton dušek od hladne pene
Dušek Winton krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 17.990 RSD
Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0
Da li tražite izuzetan i udoban dušek? Dušek Cashmere Plus 3.0 ispuniće sva vaša očekivanja.
Na lageru
od 148.690 RSD
Dušek od memorijske pene za svež san Gran Sonno Fresh Vash 3.0
Na dušeku Gran Sonno Fresh Vash 3.0 dominira zanimljiva presvlaka sa sadržajem srebra za odličnu higijensku zaštitu. Ugljenik raspršuje statički elektricitet akumuliran tokom dana i doprinosi regeneraciji faze dubokog sna.
Na lageru
od 136.190 RSD
Dušek ReActive Firm
ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja.
Na lageru
od 191.990 RSD
Dušek ReGeneration Firm
ReGeneration dušek je napravljen za najzahtevnije kupce. Jezgro dušeka, napravljeno od MyForm Regen pene, veoma je elastično i prilagodljivo svakoj krivini i pokretu vašeg tela.
Na lageru
od 196.990 RSD
Opružni dušek Dream Latex
Dušek Klinmam Dream Latex će vam pružiti odličan nivo podrške zahvaljujući kvalitetnim materijalima u jezgru i navlaci.
Na lageru
od 100.090 RSD
Opružni dušek Dream Memory
Dušek Klinmam Dream Memory odlikuje se ne samo svojom luksuznom visinom, već i kvalitetnom izradom i kvalitetnim materijalima koji se koriste za proizvodnju.
Na lageru
od 78.590 RSD
Opružni dušek Dream ReFresh
Dušek Klinmam Dream ReFresh se ističe ne samo navlakom, već i jezgrom koje se sastoji od bloka sa oprugama, hladne pene i ekološkog punjenja.
Na lageru
od 90.490 RSD
Opružni dušek Dream Visco Fresh
Dušek Klinmam Dream Visco Fresh napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji će obezbediti odgovarajuću podršku vašem telu i udobnost tokom spavanja, zahvaljujući čemu ćete se svakog dana buditi odmorni i spremni za naredni dan.
Na lageru
od 71.290 RSD
Dušek ReActive Medium
ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja.
Na osnovu porudžbine
od 191.990 RSD
1

Kako odabrati dušek 90 x 200 cm za spavanje

Ako želite kvalitetan san, posvetite dovoljno vremena odabiru dušeka. Dušek širine 90 x 200 cm obezbediće vam dovoljno prostora za zdrav i kvalitetan san. Nudimo dušeke različitih visina, materijala i različitih cena. Prilikom izbora treba uzeti u obzir nekoliko parametara. Uvek preporučujemo da probate dušek u prodavnici  pre kupovine.
 

Nosivost dušeka 90 x 200 cm - za koga su pogodni

Kada kupujete dušek jedna od najvažnijih stvari je težina osobe kojoj je dušek namenjen. Dušek dimenzija 90 x 200 cm je pogodan za singl krevete, koje često koriste deca manje težine, ali i odrasli sa većom težinom.

 

Materijali  dušeka 90 x 200 cm - koja vrsta dušeka je najbolja za vas

Važan kriterijum je materijal dušeka za koji se ne može reći da je bolji. Uvek zavisi od preferencija i osećanja osobe. Penasti dušeci 90 x 200 cm su među najtraženijim dušecima. Postoje različite vrste dušeka od pene sa različitim karakteristikama. PUR pena je prilagodljiva i elastična. Najveća prednost je njegova niska cena. Dušeci od hladne pene se mogu pohvaliti većom prozračnošću i boljim odvođenjem toplote. Druga vrsta je memorijska pena, koja se savršeno prilagođava telu. Tempur dušeci su među najboljim dušecima. 

Druga popularna grupa su dušeci sa oprugama, koje možete naći i kod nas u veličini 90 x 200 cm. Često se kombinuju i sa penom. U dušecima možete pronaći jednostruke, bonele ili džepne opruge.


Tvrdoća dušeka 90 x 200 cm

U našoj e-prodavnici naći ćete dušeke različite tvrdoće. Tvrdoću dušeka treba birati ne samo po svom osećaju, već treba uzeti u obzir i najčešći položaj tokom spavanja. Glavna funkcija dušeka treba da bude odgovarajuća podrška vašem telu u svim oblastima, tj. u glavi, leđima, nogama, itd. Tvrdoća je označena brojevima od 1 do 5 = 1 označava najmekši, a 5 najtvrđi dušek.


Isprobajte naš vodič za izbor dušeka i pronađite najbolji za vas. Više o izboru dušeka možete pročitati u našem blog članku "Kako odabrati dušek".
 

Koliko često čistite svoj dušek

Takođe možete pronaći prednost dušeka 90 x 200 cm u lakom rukovanju. Ne morate da se borite sa velikom težinom kao što radite sa dušecima za parove. Čišćenje dušeka tako postaje veoma jednostavan i brz proces. Za pravilno čišćenje, samo uklonite štitnik za dušeka i njegovu navlaku. Operite sve u mašini za pranje veša. Usisajte dušek da biste uklonili površinsku prljavštinu kao što su kosa ili prašina. Možete ukloniti masne i druge mrlje direktno na dušeku pomoću sode bikarbone.

 

Koliko dugo traje dušek?

Životni vek dušeka se procenjuje na 7 do 10 godina. U slučaju da kupujete dušek 90×200 za svoje dete tinejdžera, možda ćete morati da ga zamenite ranije. Na kraju krajeva, deca rastu i njihova struktura tela, težina i navike spavanja se menjaju kao i pozicije tokom spavanja. Dobra vest je da ako odlučite da kupite dušek iste veličine, možete zadržati letvice veličine 90 x 200 cm.
Prikaži više