Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Dušeci 90x200 cm

Dušeci veličine 90 × 200 cm su najpopularnija veličina kako za singl krevete tako i za parove za bračne krevete. Možete ih pronaći u različitim visinama, materijalima i u više varijanti na lageru za brzu isporuku. Možete birati između širokog asortimana penastih, naddušeka, sendvič ili drugih vrsta kvalitetnih i zdravstvenih dušeka. Možete podesiti tvrdoću dušeka, njihovu visinu ili bilo koji drugi parametar direktno svojim potrebama koristeći naš filter za proizvode. Želite li savet kako da odaberete Koristite naš vodič, pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu službu za korisnike. I da ne biste morali da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
30 proizvoda
Wanessa dušek od hladne pene
Dušek Wanessa krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 15.690 RSD
Dušek od hladne pene - Adam
Kada legnete na dušek Adam, osetićete tvrdi oslonac koji se prilagođava oblinama vašeg tela. Dušek je stoga idealan za sve vas koji više volite tvrđi oslonac prilikom ležanja
Na lageru
od 57.290 RSD
od 40.103 RSD
Air Massage Memori 3.0 masažni dušek od memorijske pene
Kao što ime govori, dušek Air Massage Memory je dizajniran da masira vaše mišiće dok ležite. Nežna masaža prokrvljluje mišiće tokom noći, a ujutru se budite zaista odmorni i opušteni.
Na lageru
od 75.890 RSD
od 53.123 RSD
Libra Fresh 3.0 aloe vera dušek od memorijske pene
Dušek Libra Fresh 3.0 impresionira pre svega svojom jedinstvenom presvlakom sa ekstraktima Aloe Vere, koji dušeku pruža nekoliko prednosti
Na lageru
od 100.490 RSD
od 70.343 RSD
Dušek od memorijske pene sa kontrolom temperature Bel Riposo Fresh 3.0
Dušek udobne visine, sa kojeg ćete lakše ustati, a uveče ćete lakše leći na njega i doživeti još jednu mirnu noć punu zdravog sna.
Na lageru
od 111.590 RSD
od 78.113 RSD
Udoban dušek Air, 90x200 cm
Mlily Air 90 x 200 x 18 cm
Na lageru
31.499 RSD
Dušek sa anatomski prošivenom navlakom Bordato
Bordato dušek sa anatomskim šavovima navlake u pet zona savršeno prati vaše telo u ležećem položaju i pruža kvalitetan oslonac svakom delu tela.
Na lageru
od 28.490 RSD
Winton dušek od hladne pene
Dušek Winton krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.
Na lageru
od 19.290 RSD
Dušeci za decu i odrasle Mono Visco 2.0
Mono Visco 2.0 dušek nudi dva osecaja tvrdoće. Stoga je odlično rešenje za partnere kada svaki zahteva različitu tvrdoću dušeka.
Na lageru
od 39.290 RSD
od 27.503 RSD
Zonirani anatomski dušek Memory Basic
Prošivena tkanina presvlake dušeka Memory Basic formira pet ortopedskih zona koje raspoređuju pritisak tela na ceo dušek. Ovo stvara odličan oslonac za vaše telo, a dušek je oblikovan u skladu sa oblinama vašeg tela
Na lageru
od 62.490 RSD
od 43.743 RSD
Dušek za partnere Duo plus Visco
Dušek Duo Plus Visco je idealno rešenje za partnere, gde je svima potrbna različita tvrdoća dušeka
Na lageru
od 46.690 RSD
od 37.352 RSD
Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0
Da li tražite izuzetan i udoban dušek? Dušek Cashmere Plus 3.0 ispuniće sva vaša očekivanja.
Na lageru
od 154.990 RSD
od 108.493 RSD
Opružni dušek Dream Latex
Dušek Klinmam Dream Latex će vam pružiti odličan nivo podrške zahvaljujući kvalitetnim materijalima u jezgru i navlaci.
Na lageru
od 103.890 RSD
od 72.723 RSD
Opružni dušek Dream Memory
Dušek Klinmam Dream Memory odlikuje se ne samo svojom luksuznom visinom, već i kvalitetnom izradom i kvalitetnim materijalima koji se koriste za proizvodnju.
Na lageru
od 82.490 RSD
od 57.743 RSD
Opružni dušek Dream Visco Fresh
Dušek Klinmam Dream Visco Fresh napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji će obezbediti odgovarajuću podršku vašem telu i udobnost tokom spavanja, zahvaljujući čemu ćete se svakog dana buditi odmorni i spremni za naredni dan.
Na lageru
od 74.390 RSD
od 52.073 RSD
1
Kako izabrati dušek za spavanje dimenzija 90 × 200 cm
Ako želite kvalitetan san, posvetite dovoljno vremena odabiru dušeka. Dušek dimenzija 90 x 200 cm obezbediće vam dovoljno prostora za zdrav i kvalitetan san. Nudimo dušeke različitih visina, materijala i nivoa cena. Prilikom izbora treba uzeti u obzir nekoliko parametara. Uvek preporučujemo da probate dušek u prodavnici pre kupovine.

Nosivost dušeka 90 × 200 cm – kome je namenjen
Među najvažnijim je težina osobe kojoj kupujete dušek. Dušek 90 x 200 cm je pogodan za krevete za jednu osobu, koje često koriste deca sa manjom težinom, ali i odrasli sa većom težinom.
 
Materijali dušeka 90 × 200 cm – koji tip dušeka je najbolji za vas
Važan kriterijum su materijali dušeka za koje ne može da se kaže koji je od njih bolji. Uvek zavisi od preferencija i osećanja osobe. Penasti dušeci 90 × 200 cm su među najtraženijim dušecima. Postoje različite vrste dušeka od pene sa različitim karakteristikama. PUR pena je prilagodljiva i elastična. Najveća prednost je njegova niska cena. Dušeci od hladne pene imaju veću prozračnost i bolje odvođenje toplote. Druga vrsta je memorijska pena, koja se savršeno prilagođava telu. Tempur dušeci su među najboljim dušecima.
 
Druga popularna grupa su dušeci sa oprugama, koje možete naći i kod nas u veličini 90 x 200 cm. Često se kombinuju i sa penom. U dušecima možete pronaći jednostruke, bonel ili džepičaste opruge.

Tvrdoća dušeka 90 × 200 cm 
U našoj e-prodavnici naći ćete dušeke različite tvrdoće. Tvrdoću dušeka treba birati ne samo po svom osećaju, već treba uzeti u obzir i najčešći položaj tokom spavanja. Glavna funkcija dušeka treba da bude odgovarajuća podrška vašem telu u svim oblastima, tj. u glavi, leđima, nogama, itd. Tvrdoća je označena brojevima od 1 do 5 = 1 označava najmekši, a 5 najtvrđi dušek.
 
Isprobajte naš vodič za izbor dušeka i pronađite najbolji za vas. Više o izboru dušeka možete pročitati u našem blog članku „Kako odabrati dušek”.

Koliko često čistiti dušeke
Takođe možete pronaći prednost dušeka 90 x 200 cm u lakom rukovanju. Ne morate da se borite sa velikom težinom kao što radite sa dušecima za parove. Čišćenje dušeka tako postaje veoma jednostavan i brz proces. Za pravilno čišćenje, samo uklonite štitnik za dušek i njegovu navlaku. Operite sve predmete u mašini za pranje veša. Usisajte dušek da biste uklonili površinsku prljavštinu kao što su kosa ili prašina. Možete ukloniti masne i druge mrlje direktno na dušeku pomoću sode bikarbone. 

 

Prikaži više