Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Cena

Nosivost po osobi

Presvlaka koja može da se skine

Garancija

Meki dušeci

Mekani dušeci su pogodni za spavanje na boku ili na stomaku i za sve one koji vole osećaj mekoće u ležećem položaju. Dušek, posebno u predelu ramena i kukova, mora da vam se prilagodi kada spavate na boku, jer će vas u suprotnom ova mesta boleti i primorati da se stalno prevrćete. I što se više okrećete tokom spavanja, to je manje kvalitetan vaš san. Izaberite iz našeg širokog asortimana mekih dušeka u tradicionalnim (90x200 cm, 180x200 cm) i manje tradicionalnim veličinama (140x200 cm). Želite savet kako da izaberete pravi dušek? Koristite naš vodič, pišite nam u ćaskanju ili kontaktirajte našu korisničku podršku. I da, ne morate da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
10 proizvoda
Air Massage Memori 3.0 masažni dušek od memorijske pene
Kao što ime govori, dušek Air Massage Memory je dizajniran da masira vaše mišiće dok ležite. Nežna masaža prokrvljluje mišiće tokom noći, a ujutru se budite zaista odmorni i opušteni.
Na lageru
od 75.890 RSD
Zonirani anatomski dušek Memory Basic
Prošivena tkanina presvlake dušeka Memory Basic formira pet ortopedskih zona koje raspoređuju pritisak tela na ceo dušek. Ovo stvara odličan oslonac za vaše telo, a dušek je oblikovan u skladu sa oblinama vašeg tela
Na lageru
od 62.490 RSD
Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0
Da li tražite izuzetan i udoban dušek? Dušek Cashmere Plus 3.0 ispuniće sva vaša očekivanja.
Na lageru
od 154.990 RSD
Dušek Mlily Diamond
Dušek sa mogućnošću termoregulacije
Na lageru
od 49.499 RSD
od 39.599 RSD
Opružni dušek Nature
Kao što naziv dušeka govori, dušek Nature spring sadrži prirodne materijale, uključujući lateks, organsku hladnu penu koja sadrži eterična ulja, konjsku dlaku i konoplju.
Na osnovu porudžbine
od 145.990 RSD
Dusek Klinmam Luxury Soft
Vrhunac sofisticiranosti i udobnosti u oblasti spavanja.
Na osnovu porudžbine
od 341.990 RSD