Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Cena

Ostale dimenzije

Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
30 proizvoda
Duo Comfort H osnova koja može da se podešava
Okvir sa letvicama Klinmam Duo Comfort H može se podesiti u predelu uzglavlja, što će vam biti posebno udobno, dok na primer uveče čitate svoju omiljenu knjigu.
Na lageru
od 18.790 RSD
Duo Comfort HN osnova koja može da se podešava
Okvir sa letvicama se može podešavati i u predelu uzglavlja, i u predelu uznožja, za udoban san i odmor.
Na lageru
od 22.390 RSD
Elite HN osnova koja može da se podešava
Okvir sa letvicama Klinmam Elite HN je otporan na iznenadna i velika opterećenja. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja pozicija u predelu uznožja i uzglavlja, pruža visok nivo udobnosti, na primer, kada uveče čitate omiljenu knjigu.
Na lageru
od 29.490 RSD
Lux HN osnova koja može da se podešava
Čak i najzahtevniji kupci će ceniti luksuzni dizajn okvira sa letvicama Klinmam Lux HN. Okvir se lako može podesiti u poziciju u predelu uzglavlja i uznožja za maksimalnu udobnost.
Na lageru
od 42.890 RSD
Osnova kreveta sa ručnim podešavanjima i podizanjem u predelu uznožja Duo Comfort HN P
Praktičan okvir sa letvicama sa mogućnošću preklopa u delu uznožja i uzglavlja omogućava vam i pristup prostoru za odlaganje stvari, radi na visokokvalitetnom klipnom mehanizmu.
Na lageru
od 32.390 RSD
Osnova kreveta sa ručnim podešavanjima i podizanjem u predelu uznožja Elite HN P
Okvir sa letvicama Klinmam Elite HN P može se podesiti u predelu uznožja i uzglavlja za maksimalnu udobnost ne samo kada čitate uveče.
Na lageru
od 39.790 RSD
Osnova za krevet sa sklopivim mehanizmom Elite P
Visoko otporne Klinmam Elite P letvice za krevet sa čaurama postavljenim iznad bočne strane pružaju visok nivo udobnosti tokom spavanja.
Na lageru
od 33.290 RSD
Osnovne letvice Base
Kvalitetan okvir sa letvicama po povoljnoj ceni sa fleksibilnim letvicama smeštenim u paru u gumenim kućištima i podeljenim u 3 anatomske zone.
Na lageru
od 10.990 RSD
Praktična osnova za krevet Duo Comfort
Praktičan okvir sa letvicama Klinmam Duo Comfort se ističe ne samo zahvaljujući svom modernom dizajnu.
Na lageru
od 14.190 RSD
Praktična osnova za krevet Elite
Udoban i veoma izdržljiv okvir sa letvicama sa čaurama uloženim iznad bočnih strana, pruža ne samo visok nivo udobnosti, već i podršku tokom spavanja.
Na lageru
od 20.990 RSD
Praktična osnova za krevet Lux
Čak će i najzahtevniji kupci ceniti luksuzni okvir sa letvicama Klinmam Lux. Zahvaljujući velikom broju lamela, okvir se savršeno prilagođava svakom položaju za spavanje i istovremeno ravnomerno raspoređuje pritisak po celoj površini kreveta.
Na lageru
od 31.590 RSD
Fiksna osnova za krevet sa sklopivim mehanizmom Duo Comfort Kombi P
Okvir sa letvicama sa bočnom preklopom (okvir se može naručiti sa šarkom i sa leve i sa desne strane) omogućiće vam pristup celom prostoru za odlaganje vaših stvari i time rešiti nedostatak prostora u prostoriji.
Na lageru
od 26.490 RSD
Fiksna osnova za krevet sa sklopivim mehanizmom Elite Kombi P
Izdržljivi okvir sa letvicama koji ima čaure koje su smeštene iznad bočne strane letvica opremljene su sa bočnom šarkom (okvir se može naručiti sa šarkom i na levoj i na desnoj strani) za lak pristup celom prostoru za odlaganje vaših stvari.
Na lageru
od 33.290 RSD
Osnova za krevet podesiva sa sklopivim mehanizmom Duo Comfort Kombi P HN
Veoma praktičan okvir sa letvicama Klinmam Duo Comfort Kombi P HN nudi nekoliko različitih funkcija i prednosti u jednom proizvodu.
Na lageru
od 35.290 RSD
Osnova za krevet podesiva sa sklopivim mehanizmom Elite Kombi P HN
Multi funkcionalni okvir sa letvicama Klinmam Elite Kombi P HN krije nekoliko različitih funkcija koje ćete sigurno ceniti.
Na lageru
od 65.590 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Base Motor
Okvir sa letvicama sa motorizovanim sistemom za pozicioniranje (kabel) je idealan, na primer, za večernje čitanje.
Na lageru
od 41.490 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Duo Comfort Motor
Okvir sa letvicama sa motornom mehanizmom i kablovskim upravljanjem, može se postaviti prema vašim potrebama pomoću motora sa dve nezavisne pogonske jedinice u delovima uzglavlja i uznožja.
Na lageru
od 53.790 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Elite Motor Flat
Okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom i čaurama postavljenim iznad bočne stranice kreveta, može se lako postaviti u odgovarajuću poziciju u predelu uzglavlja i uznožja pomoću kablovskog upravljača.
Na lageru
od 124.090 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Elite Motor Kombi P
Klinmam Elite Motor Kombi P okvir sa letvicama vam olakšava pristup prostoru za odlaganje zahvaljujući šarki klipa (okvir sa letvicama se može naručiti sa šarkom i sa leve i sa desne strane), što omogućava pristup celom prostoru za odlaganje.
Na lageru
od 163.990 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Elite Motor Standard
Okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom i čaurama smeštenim iznad bočnih stranica, može se lako postaviti u odgovarajuću poziciju u predelu uzglavlja i uznožja pomoću daljinskog upravljača.
Na lageru
od 67.190 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Lux Motor Flat
Luksuzni Klinmam Lux Motor Flat Wireless okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom će obožavati i najzahtevniji kupci. Okvir sa letvicama se može lako podesiti u željenu poziciju pomoću daljinskog upravljača, i to u predelu uzglavlja i uznožja kako biste se osećali što udobnije.
Na lageru
od 154.990 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Lux Motor Flat Kombi P
Luksuzni Klinmam Lux Motor Flat Kombi Wireless okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom će obožavati i najzahtevniji kupci.
Na lageru
od 179.990 RSD
Osnova za krevet sa motronim mehanizmom Lux Motor, bežični
Klinmam Lux Motor Wireless okvir sa letvicama sa motornim mehanizmom, pogodan je i za najzahtevnije kupce, opremljen je bežičnim daljinskim upravljačem kako biste se osećali maksimalno udobno.
Na lageru
od 84.090 RSD
Elite H osnova koja može da se podešava
Udoban i veoma izdržljiv okvir sa letvicama sa čaurama uloženim iznad bočnih strana, pruža ne samo visok nivo udobnosti, već i podršku tokom spavanja.
Na osnovu porudžbine
od 25.190 RSD
1