Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Kreveti Tapacirani kreveti
×
Filter proizvoda

Izabrani filteri

Cena

Tapacirani kreveti 140x200 cm

Izabrani filteri

Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
3 proizvodi
Elegantan Chester krevet
Veoma elegantno uzglavlje napravljeno od najboljih materijala će vašoj spavaćoj sobi dodati dašak luksuza i jedinstvenosti.
Na lageru
od 215.990 RSD
Moderan boxspring krevet Piano
Veoma moderno i jedinstveno Piano uzglavlje se svojim dizajnom uklapa u svaki moderan dom.
Na lageru
od 192.990 RSD
Luksuzni boxspring krevet Six
Luksuzno uzglavlje u kombinaciji sa postoljem sa oprugom stvaraju vanvremenski dizajnerski boxspring krevet koji odgovara praktično svakom krevetu, čak i manjem.
Na osnovu porudžbine
od 158.990 RSD

Dimenzije tapaciranog kreveta

Najčešća veličina tapaciranog bračnog kreveta je 160x200 cm, ali ni tapacirani krevet od 180x200 cm nije neobičan. Za singl krevet je pogodna veličina 80 ili 90x200 cm. Ako tražite nešto između, potražite tapacirane krevete 140x200 cm.


Postoje tapacirani kreveti sa prostorom za odlaganje stvari?

Ako ovi kreveti imaju prostor za odlaganje, obično je to tip sa površinom kreveta na podizanje. Češće ćete ga naći kod kvalitetnih tapaciranih kreveta. Prostor za odlaganje u obliku fioka nije uobičajen. Za razliku od kreveta od punog drveta, gde je to uobičajena praksa. Takođe možete pronaći prostor za odlaganje u netradicionalnim veličinama (npr. tapacirani krevet 120x200 cm ili tapacirani krevet 140x200 cm).


Visina tapaciranog kreveta

Kao i kod drvenih kreveta, visina tapaciranih je takođe različita. Visoki tapacirani kreveti treba da imaju osnovu iznad 45 cm. Izbor visine kreveta utiče ne samo na vaše godine, već i na visinu. Što ste viši, to vam je prikladniji visoki krevet.


Boxspring

Zanimljiva podvrsta tapaciranih kreveta je boxspring. Ovi američki kreveti imaju tendenciju da se razlikuju od normalnih po tome što je to tapacirani krevet sa dušekom uključujući letvice. Iako može izgledati kao dobro rešenje za kupce sa ograničenim budžetom, boxspring nisu jeftini tapacirani kreveti. To je zbog kvaliteta koji nude i detaljne izrade.
Prikaži više