Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Wella dušek od hladne pene, 160x200 cm

Vella tvrdi dušek je napravljen od hladne pene, koja ima odlične anatomske osobine i pružiće vašem telu odličan i čvrst osećaj oslonca.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru

Dimenzija

Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Wella dušek od hladne pene

Wella tvrdi dušek je napravljen od hladne pene, koja ima odlične anatomske osobine i pružiće vašem telu odličan i tvrd oslonac. Istovremeno, zahvaljujući svojoj ćelijskoj strukturi, veoma je prozračan i savršeno odvodi višak vlage. Tako možete da uživate u čistom, suvom i svežem okruženju cele noći. Da bi se obezbedila maksimalna higijena kreveta, dušek je opremljen navlakom koja se može skinuti i oprati u bilo kom trenutku. Navlaka je pogodna i za alergičare, koji će tokom cele noći moći da uživaju u kvalitetnom neometanom snu. Dušek je posebno pogodan za ljude koji vole da spavaju na tvrdom i da imaju tvrd oslonac za kičmu.
 

Ključna svojstva
 

✔ Navlaka koja može da se skine kako bi se obezbedilo higijensko okruženje za vaš krevet
✔ Tvrd oslonac celom telu
✔ Dušek je pogodan i za alergičare
✔ Prozračna i izdržljiva navlaka
 

Tvrđi osećaj dok ležite na dušeku će vam pružiti oslonac i pomoći u održavanju pravilnog položaja kičme čak i kada spavate na boku.

 

tuhost matrace Mono Visco

Sastav dušeka

Jezgro: 14 cm hladna pena

Navlaka: 100% antialergeno vlakno

 

matrace Mono Visco 2.0
Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Specifična karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka kao i stabilnost oblika.

PAKOVANJE DUŠEKA

Dušek je upakovan u vakuumu. Vakum pakovanje dušeka omogućava lakše rukovanje tokom transporta kao i zaštitu proizvoda.
Dušek se mora raspakovati u roku od 1 meseca od kupovine.

Da biste raspakovali dušek, prvo pažljivo uklonite gornju foliju u koju je dušek umotan.

Dušek postepeno počinje da dobija svoju uobičajenu veličinu.

Za potpunu regeneraciju potrebno je dušek ostaviti u krevetu 24 do 48 sati (ne preporučujemo spavanje na dušeku za to vreme).

NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal hladna pena
Dimenzija 160x200 cm
Širina 160 cm
Dužina 200 cm
Za koga je pogodna za ljude sa alergijama, za decu
Dvostranost ? ne
Atipičnosti ? da
Tvrdoća ? 4 - tvrdi
Način pakovanja dušeka ? vakumiran
Garancija 2 godine
Visina dušeka ? 14 cm
Pranje 30°C
Nosivost po osobi 120 kg
Presvlaka koja može da se skine da
Pogodnost skladištenja dušeka letvice sa podešavanjem, statične letvice, letvice
0/5
na osnovu 0 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje