Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Zonirani anatomski dušek Memory Basic, 160x200 cm
Akcija -30 %
više varijanti

Zonirani anatomski dušek Memory Basic, 160x200 cm

4.8/5
26 ocenjivanje
Prošivena tkanina presvlake dušeka Memory Basic formira pet ortopedskih zona koje raspoređuju pritisak tela na ceo dušek. Ovo stvara odličan oslonac za vaše telo, a dušek je oblikovan u skladu sa oblinama vašeg tela  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 29.07. do 02.08.
Isporuka od 0 RSD ?
124.890 RSD
87.423 RSD
popust 30% (uštedite 37.467 RSD)
Najniža cena od 30 dana pre sniženja = 124.890 RSD

Zonirani dušek sa visokim udelom Memory Basic memorijske pene

 
matrace Duo plus Visco

Ako tražite dušek sa bogatom proporcijom memorijske pene, dušek Memory Basic bi mogao biti pravi izbor za vas. Sakriva memorijsku penu ne samo u jezgru, već i u samoj navlaci.

Lezite i osećajte kako se dušek prilagođava celom vašom dužinom tela. Zadržaće vaša teška ramena da ne padnu, a na drugom mestu će se prilagoditi. Uživaćete u dugom i neometanom snu.

polstar Perdormire

Za optimalan osećaj podrške ispod memorijske pene se stavlja sloj hladne pene. Ako se noću mnogo znojite, ne brinite, u navlaku su ušivena lanena vlakna koja se odlikuju odličnom upijanjem i uklanjanjem vlage.

Cela navlaka je takođe ušivena u 5 ortopedskih zona koje ravnomerno raspoređuju pritisak po celoj površini dušeka.

Još jedna zanimljivost su četiri različite tvrdoće u jednom dušeku, od kojih ćete sigurno izabrati onu koja vam najviše odgovara. Dovoljno je da ga jednostavno samo okrenete.

Navlaka sa sadržajem prirodnog lana za uklanjanje vlage

Navlaka sa sadržajem prirodnog lana za uklanjanje vlage

Odličan osećaj oslonca zahvaljujući 4 tvrdoće koje možete izabrati

Odličan osećaj oslonca zahvaljujući 4 tvrdoće koje možete izabrati

Kvalitetan san zahvaljujući sloju memorijske pene

Kvalitetan san zahvaljujući sloju memorijske pene

Anatomsko šivanje navlake poboljšava cirkulaciju krvi u telu

Anatomsko šivanje navlake poboljšava cirkulaciju krvi u telu

TVDOĆA DUŠEKA

Mekani dušek je idealan za spavanje na boku. Ležite i osećate se kao da ležite na oblaku koji pada. Dušek pravi mesto za vaša ramena i bokove tako da možete da spavate udobno i bez prevrtanja.

Da li želite prilikom sedenja na dušeku da propadate, a da istovremeno sedite na tvrdom?

Tvrđi dušek će vam pružiti oslonac i pomoći u održavanju pravilnog položaja kičme čak i kada spavate na boku.
 

Srednje čvrst dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, savršen je za vas. Pružiće vam dovoljan oslonac za leđa, ali će se istovremeno prilagoditi ramenima i kukovima.

Veoma tvrde dušeke posebno preporučujemo kupcima većih telesnih kategorija. Težina će biti raspoređena po celoj dužini i moći ćete lepo da ustanete iz kreveta. Ukoliko volite da spavate na tvrdom, onda nikako niste pogrešili. Pružiće vam dovoljnan oslonac dok spavate na leđima.
 

 

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro: 3 cm memorijska pena, 13 cm hladna penaNavlaka: 100% antialergeno vlakno
Vrh dušeka: memorijska pena od 2 cm
složení matrace Memory Basic
18 cm
1

Memorijska pena

Kao ekvivalent ovoj peni često se pominje lenja ili visko pena, a kao što naziv materijala govori, reč je o materijalu koji se savršeno prilagođava vašem telu. Menja svoju tvrdoću u zavisnosti od pritiska i temperature. Ne morate da brinete da li je dušek previše mekan ili tvrd - on raspoređuje pritisak vašeg tela i možete neometano spavati celu noć. Zahvaljujući sporom vraćanju u prvobitno stanje, ne stvara se povratni pritisak, što sprečava pojavu rana, ublažava bolove u leđima i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje.

 
2

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka i stabilnost oblika.

PAKOVANJE DUŠEKA

Dušek je upakovan u vakuumu. Vakum pakovanje dušeka omogućava lakše rukovanje tokom transporta kao i zaštitu proizvoda.
Dušek se mora raspakovati u roku od 1 meseca od kupovine.

Da biste raspakovali dušek, prvo pažljivo uklonite gornju foliju u koju je dušek umotan.

Dušek postepeno počinje da dobija svoju uobičajenu veličinu.

Za potpunu regeneraciju potrebno je dušek ostaviti u krevetu 24 do 48 sati (ne preporučujemo spavanje na dušeku za to vreme).NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Hladna pena, Memorijska pena
Dimenzija 160x200 cm
Dimenzije dušeka 160x200 cm
Širina 160 cm
Dužina 200 cm
Dvostranost ? Da
Atipičnosti ? Da
Pranje 30°c
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi, 4 - tvrdi, 5 - veoma tvrdi, 2 - meki
Garancija 6 godina
Visina dušeka ? 18 cm
Način pakovanja dušeka ? Vakumiran
Nosivost po osobi 130 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Pogodnost skladištenja dušeka Statične letvice, Letvice sa podešavanjem
Za koga je pogodna Za ljude sa alergijama, Za partnere
4.8/5
na osnovu 26 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Veoma sam zadovoljan ovim dušekom i dobro spavam na njemu. Takođe bih želeo da pohvalim korisničku podršku koja je bila veoma ljubazna i brzo reagovala. Imao sam veoma prijatno iskustvo sa radnjom i sa dušekom, i mogu ga preporučiti drugima.

Utisci o kupovini

29.04.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Pridajemo veliki značaj kvalitetu i veoma smo srećni što ste i vi zadovoljni našom uslugom. Vaše zadovoljstvo je naša nagrada.
Veoma sam zadovoljan, imam dušek oko mesec dana. Moj san je mnogo bolji. U izboru mi je pomogla gospođa Veronika K. iz prodavnice Liberec i na tome joj se puno zahvaljujem i pozdravljam je

Utisci o kupovini

20.04.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.
Dušek nas je iznenadio; i to prijatno. Naravno, trebalo je neko vreme da se leđa prilagode (cca 4-5 dana), od tada je to potpuna veza. U izboru nam je pomogao gospodin Martin iz prodavnice Na Smetance 16, koga pozdravljamo i zahvaljujemo mu se!

Utisci o kupovini

10.04.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma nam je drago što ste bili zadovoljni i osobljem u prodavnici. Vaše zadovoljstvo je naš cilj.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.

Utisci o kupovini

27.03.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.
Kupili smo ga pre oko 6-8 godina i on menja igru u snu. Veliko zadovoljstvo i toplo ga preporučujem svima.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
Do sada veoma zadovoljni

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Veoma lep dušek i ima mnogo podešavanja čvrstoće. Ne preporučujem kupovinu Top Care Tencel štitnika za ovaj dušek, koji smanjuje efekat memorijske pene.
Verified purchase
M

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Najbolji dušek koji sam ikada imala, a imala sam ih dosta zbog problema sa vratnim delom kičme. Imala sam i Comfort plus 3.0 kašmir ove marke i nije mi odgovarao jer je bio previše mekan ili tvrd. Subjektivno ocenjujem ovu osnovnu memoriju kao srednje tvrdu, iako proizvođač tvrdi da može biti čak i H2, koja bi trebalo da bude prilično meka (žensko - 167cm, 57kg). Odgovara mi način na koji je sklopljen na navedenom H2. Podržava na leđima, takođe sa strane i nigde ništa ne pritiska. Odličan odnos cena/performanse.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné hodnocení.
Prezadovoljni smo dušecima, nikad bolje nismo spavali. Bilo je potrebno da se naviknemo, ali to je potpuno drugačiji nivo udobnosti. Dopada mi se izbor od 4 tvrdoće, i navlaka od Inu, jer je moja žena imala problem sa znojenjem i imali smo vlažnu spavaću sobu. U budućnosti ćemo sigurno doći da kupimo i deci.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jsme mohli pomoci vyřešit nejen Vaši kvalitu spánku, ale i Vaše potřeby. Spokojenost zákazníka je našim posláním a cílem.
Ne preporučujem ga ljudima koji ne vole memorijsku penu. Veoma je topla. Gospođa u prodavnici mi je rekla da je u pitanju druga pena i da ću svakako biti zadovoljna, što ne mogu da kažem. Maksimalno nezadovoljstvo za mene.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Aby klima v lůžku bylo optimální, je důležité správně zvolit i doplňky a lůžkoviny, toto u matrace neslýcháme, jelikož má ještě i len, který napomáhá odvádět teplo i vlhko.
Veoma mi je drago da mogu da napišem recenziju, posebno ako može biti pozitivna. Dušek imamo već tri godine, to je najbolji san koji smo ikada imali. Sada smo od vas kupili i jastuke od memorijske pene i odlično se na njima spava.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
U početku sam želeo tvrđi dušek, ali mi je drago što sam odabrao ovaj dušek nakon mnogo testiranja i zaista stručnih saveta. Moram da istaknem uslugu i stručnost dame u prodavnici Martin. Retko pišem kritike, ali ovu moram. Zahvaljujemo vam i ja moja supruga.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naší kvalitu a kolegy, kteří jsou spánkovými specialisty. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Apsolutno odličan dušek. Delovao je i mekši u prodavnici, ali svejedno i tako mi je prijao. Navlaka od memorijske pene je neverovatno mekana, užitak je spavati. Odabrala sam ga i zato što se tvrdoća može promeniti, iako imam osećaj da to neće biti potrebno. Veoma kvalitetan dušek za razumnu cenu. Kupila sam i ergonomski jastuk uz njega, jer je najbolje da ga isprobam na novom dušeku. Posebno moram da istaknem pristup asistenta u Šamorin radnji, tako treba da izgleda služba za korisnike :) Znam da je odličan dušek, ali je odličan izbor. Kompetentno i profesionalno.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Těší nás, že jste byla spokojena i s přístupem našeho personálu. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Neverovatan dušek. Godinama smo navikli na veoma tvrde, u prodavnici su u početku delovali mekano sa memorijskom penom, ali gospođa nam je objasnila i uverila nas da će biti dobri zbog svega onoga što nas muči. Ne možemo ih dovoljno pohvaliti, a imali smo loša iskustva sa memorijskom penom. Ali ova pena nije kao bilo koja druga pena.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Jsme moc rádi, že jste vsadil na naši kvalitu a že jste spokojen i s našimi službami. Největší odměnou je pro nás právě Vaše spokojenost.
Neverovatno udoban san po razumnoj ceni.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Ovaj dušek imamo već 3 nedelje i uopšte se ne može porediti sa našim prethodnim. Lepo se spava na njemu. Zaista smatram da je sjajna opcija da mogu da izaberem jednu od 4 tvrdoće.

Utisci o kupovini

26.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz a jsme si jí skutečně jistí. Přejeme mnoho spokojených nocí.
Verified purchase

Utisci o kupovini

26.06.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

07.05.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

11.03.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

14.02.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Utisci o kupovini

17.01.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.
Verified purchase

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení, kterého si velmi vážíme.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.