Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Jastuk od organske memorijske pene koja sadrži prirodna ulja Bio Moore lavanda, 72x42 cm

Jastuk od organske memorijske pene koja sadrži prirodna ulja Bio Moore lavanda, 72x42 cm

4.4/5
16 ocenjivanje
Viskoelastična memorijska pena je revolucionarni materijal koji se može prilagoditi težini i pritisku kako bi pružio neuporedivu udobnost.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 24.06. do 28.06.
Isporuka od 0 RSD ?
12.390 RSD

Prirodni jastuk sa esencijalnim uljima 

Bio Moore jastuk je napravljen od bio memorijske pene koja sadrži čista prirodna ulja. Ova pena prati oblik glave i vrata i prilagođava se njegovom pritisku. Zahvaljujući tome, pruža odličan oslonac i udobnost. Jastuk je neutralan na alergije i ne stvara plodno tlo za grinje.

polstar Perdormire
polštář

Navlaka je napravljena od 100% pamuka i sadrži bezbroj mikrokapsula sa mirisnim esencijama koje oslobađaju prijatne arome tokom spavanja i pružaju osvežavajući san uz pomoć ove aromaterapije.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


UNIVERZALNI OBLIK ZA SVE POLOŽAJE SPAVANJA

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, jastuk je pogodan za sve položaje spavanja.

LAVANDA U NAVLACI KOJA PRUŽA MIRNO I BRZO TONJENJE U SAN

Prekriven šupljim vlaknima, obogaćen je mikrokapsulama sa esencijom lavande, što pomaže da se mirnije i brže zaspi. 

polstar Snow Memory

VISOK HIGIJENSKI STANDARD IDEALAN ZA ASTMU I ALERGIJE

Da bi se obezbedio visok nivo higijene, navlaka se može skinuti i oprati u bilo kom trenutku. Separaciona navlaka koja razdvaja navlaku od jezgra takođe štiti jezgro od oštećenja i habanja, tako da možete dugo uživati u mirnom, neometanom snu.

MEMORIJSKA PENA ZA VISOK NIVO UDOBNOSTI

Memorijska pena savršeno prati oblik vašeg vratnog dela kičme i glave kako bi vam pružila neophodan oslonac i udobnost, ne stvara neprijatan povratni pritisak i prijatna je na dodir i ležanje. 

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Bio pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Pranje 40°C
Visina 12 cm
Garancija 2 godine
Navlaka poliester
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? Ne
Pogodnost za spavanje Na boku, Na leđima, Na stomaku, Univerzalan
4.4/5
na osnovu 16 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Nažalost, opet isti problem, jastuk je premekan nakon nekoliko dana korišćenja i ne pruža podršku za spavanje, pa koristim drugi, prvih nekoliko dana je stvarno dobar, ali posle jedne upotrebe, drugi dan to je zaista nedovoljno za podršku, tako da sada stvarno ne znam šta da radim sa tim.

Utisci o kupovini

22.03.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Nakon što se pena zagreje, lagano omekša i glava se spusti, i to je u redu, možete li da napišete na [email protected] vašu visinu, položaj spavanja i da li vam je dušek tvrđi ili mekši? Htela bih da proverim da li vam jastuk odgovara i da li je dovoljne visine. Hvala unapred.
najbolji jastuk

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.
Dakle, ako imate tvrđi dušek (u mom slučaju 18 cm a od toga 2 cm memorijska pena) i veći ste momak, preporučujem da ispod jastuka stavite ćebe, na primer, i spavaćete luksuzno jer glava dobija oslonac od jastuka (podesite, naravno, tako da vratni deo kičme ne bude kao paragraf 😁)

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na oceni vaše posete i kupovine. Bili smo srećni što smo vam pomogli u izboru tačno prema vašim idejama.
Pa, radi se o navici i kod svakog je to individualno. Već se navikavam na to da je jastuk drugačiji od onog na koji sam koristio godinama.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo.
Nažalost, posle nekoliko dana i nedelja vratio sam se na na prethodni jastuk, ovaj je nekako omekšao 😤

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Dobar dan, gospodine Muller, hvala vam na poruci i zamolio bih vas da kontaktirate naše odeljenje za žalbe, na linku koji prilažem možete napisati celu žalbu i moje kolege će se sa vama dogovoriti o sledećim koracima. Svakako ne želimo da budete nezadovoljni. https://vvv.prospanek.cz/reklamacni-rad/ Prekomerna vlaga takođe može izazvati omekšavanje materijala.
To je najbolji jastuk koji sam ikada imao a inače podržavam Dofmeo.Verovatno ću se odlučiti ZaSpavanje 🙂, U prodavnica u kojoj sam izabrao jastuk je veoma fina gospođa koja mi je pomogla da izaberem jastuk, gledala je u kom je položaju moja kičma, čak me je pitala kakav dušek imam kod kuće, da bih legao na sličan tip prilikom proučavanja jastuka, spavao sam 10.5 sati, najbolji san na ovom jastuku.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost je pro nás odměnou.
Verified purchase
Naručila sam jastuke slične onima na vašem sajtu - "scensic". Imala sam ih i bila sam zadovoljan njima. Dobila sam "mirisne" jastučiće. Ono što sam dobila se izrazito i nepovoljno razlikuje od jastuka koje sam kupila pre nekoliko godina. Ne pružaju ni udobnost spavanja ni funkciju memorijske pene i nisu ni približno tako udobni. zato sam ih reklamirala. Ali nakon što sam napisala mnogo stranica, slikala, kliknem da pošaljem i stranica ne radi. Ako je ovo njihov operativni model, ne preporučujem kupovinu.
Verified purchase
najbolji jastuk koji sam ikada imao.
Verified purchase

Utisci o kupovini

07.03.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme a těší nás, že jste byl spokojen s naším výběrem
Verified purchase

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.