Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Opružni dušek Adam Pocket 5.0, 150x195 cm
Akcija -30 %
više varijanti

Opružni dušek Adam Pocket 5.0, 150x195 cm

4.2/5
10 ocenjivanje
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Dvostrani dušek sa efektom opruge Adam Pocket 5.0

 
matrace Duo plus Visco

Dušek sa oprugama Adam Pocket 5.0 izrađen je od najkvalitetnijih materijala, koji zajedno doprinose potpunoj podršci Vašem telu tokom spavanja.

Jezgro dušeka je napravljeno od hladne pene koja telu daje čvršći osećaj oslonca i nezavisnog opružnog bloka podeljenog u 7 anatomskih zona, koji se savršeno prilagođava svakoj krivini vašeg tela.

Zahvaljujući ovim materijalima, jezgro je prozračno i ne zadržava preteranu vlagu, koja bi mogla izazvati stvaranje buđi i razmnožavanje bakterija i grinja. Navlaka dušeka je napravljena od antialergijskih vlakana koja su pogodna za alergičare i astmatičare. 

polstar Perdormire

Sa jedne strane, navlaka je opremljena memorijskom penom koja se ističe po svojim anatomskim osobinama i omekšava osećaj dušeka dok ležite. Sa druge strane, ćete u navlaci pronaći udoban sloj Extra soft pene, koja je prijatna za ležanje i dodir.

Ako vam prva tvrdoća dušeka ne odgovara tokom spavanja, samo ga okrenite na drugu stranu i imaćete drugačiji nivo tvrdoće. Dušek je takođe pogodan za partnere, kada svaki preferira različit nivo tvrdoće.

Dušek pogodan za alergičare i astmatičare

Dušek pogodan za alergičare i astmatičare

Kvalitetne čelične opruge podeljene u 7 anatomskih zona

 Kvalitetne čelične opruge podeljene u 7 anatomskih zona

Plastikom prošivena navlaka povećava udobnost ležanja

Plastikom prošivena navlaka povećava udobnost ležanja

Idealan za partnere zahvaljujući mogućnosti odabira tvrdoće ¨

Idealan za partnere zahvaljujući mogućnosti odabira tvrdoće

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA DUŠEKA

Mekani dušek je idealan za spavanje na boku. Ležite i osećate kao da ležite na oblaku koji pada. Dušek pruža mesto vašim ramenima i bokovima tako da možete udobno spavati bez prevrtanja. 

 

Srednje tvrd dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, ovaj dušek je savršen za vas. Pružiće vam dovoljan oslonac za leđa, ali će se istovremeno prilagoditi vašim ramenima i kukovima.
 

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro:
2,5 cm hladna pena
15 cm opruge
2,5 cm hladna pena

Navlaka: 100 % antialergeno vlakno
Vrh dušeka : 3 cm memorijska pena
Donja strana dušeka:2,5 cm extra meka pena
25 cm
1

Memorijska pena

Kao ekvivalent ovoj peni često se pominje lenja ili visko pena, a kao što naziv materijala govori, reč je o materijalu koji se savršeno prilagođava vašem telu. Menja svoju tvrdoću u zavisnosti od pritiska i temperature. Ne morate da brinete da li je dušek previše mekan ili tvrd - on raspoređuje pritisak vašeg tela i možete neometano spavati celu noć. Zahvaljujući sporom vraćanju u prvobitno stanje, ne stvara se povratni pritisak, koji sprečava nastanak dekubitusa, ublažava bolove u leđima i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje

 
2

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka i stabilnost oblika.

3

Opruge

Nezavisni opružni blok, koji je podeljen na 7 anatomskih zona, savršeno se prilagođava svakoj krivini vašeg tela.

4

Ekstra meka pena

Ima odlične tehničke karakteristike i materijal je pogodan za kupce koji traže prilično mekan osećaj dušeka. Pored toga, savršeno se prilagođava svakoj oblini tela.

PAKOVANJE DUŠEKA

matrace Duo plus Visco

Dušek nije upakovan u vakuumu, tako da je pune veličine kada se pošalje. Veličina ovog paketa je ista kao i veličina dušeka koji ste odabrali. Čim raspakujete dušek iz plastične ambalaže, možete odmah početi da ga koristite.NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Hladna pena, Memorijska pena, Opruge
Dimenzija 150x195 cm
Dimenzije dušeka 150x195 cm
Širina 150 cm
Dužina 195 cm
Dvostranost ? Da
Atipičnosti ? Da
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi, 2 - meki
Garancija 12 godina
Visina dušeka ? 25 cm
Način pakovanja dušeka ? U punoj veličini (nevakuumiran)
Nosivost po osobi 130 kg
Presvlaka koja može da se skine Ne
Pogodnost skladištenja dušeka Statične letvice, Letvice
Za koga je pogodna Za ljude sa alergijama, Za partnere
4.2/5
na osnovu 10 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Matrace sú super. Dobre sa nám spí, vybrali sme si pri návšteve predajne, odskúšali sme viacero.

Utisci o kupovini

16.06.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
S tovarom a j dodanim som velmi spokojna. Dakujem pekne.

Utisci o kupovini

14.06.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Dušek je nekoliko cm kraći i po dužini i po širini, rezultat reklamacije? „Trebalo bi da kupite i krevet od nas da vam odgovara. Dođavola, kada kupim nešto za 30 hiljada, očekujem da bude tačno u milimetar. Hvala, ali Prospanek nikad više!!! Zlatni Dormeo.

Utisci o kupovini

07.05.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Možete li da nam pišete na [email protected], broj vaše porudžbine i dimenzije dušeka? Želeli bismo da proverimo samo da bismo bili sigurni.
Verified purchase
GA dušek je savršen, udoban i ispunjava moja očekivanja. Zaposleni u prodavnici AzAlvasert (Auchan) Tamas Kuna u Budakalašu bio je od velike pomoći oko onlajn naručivanja i izbora pravog dušeka. Hvala za sve.
Verified purchase
odličan dušek, vrlo uslužni i voljni prodavci, profesionalan i ljudski pristup

Utisci o kupovini

23.04.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.
Posle mesec dana čekanja, dušek je stigao u prašnjavoj i prljavoj foliji. Osim toga, nažalost 3 cm je kraći u širinu i 2 u visinu, pa nam lepo "leti" po krevetu i veoma je neprijatno kada ustajemo. Čekamo da vidimo da li će da prihvate reklamaciju dušeka i da nam vrate novac, ovaj dušek nam je neupotrebljiv iako je zaista udoban.

Utisci o kupovini

22.04.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Verujemo da će naše kolege sve rešiti na vaše zadovoljstvo.
Verified purchase

Utisci o kupovini

06.04.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Utisci o kupovini

11.03.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.