Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Akcija -20 %
više varijanti

Dušek ReActive Firm, 100x220 cm

ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja.  Prikaži više
Brend: Dorelan
? Pomoć pri izboru
Na osnovu porudžbine - isporučićemo robu tokom nedelje od 03.06. do 07.06.
Isporuka od 0 RSD ?
320.990 RSD
256.792 RSD
popust 20% (uštedite 64.198 RSD)
Najniža cena od 30 dana pre sniženja = 320.990 RSD

Dušek ReActive Firm

 
matrace Duo plus Visco

Bolji oporavak i performanse zahvaljujući najnovijim tehnologijama ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja. U jezgru dušeka naći ćete sloj MyForm

Memory Air HD memorijske pene koja se prilagođava svakoj krivini tela i daje mu najbolja ergonomska svojstva, savršeno se prilagođava telu zahvaljujući osetljivosti na temperaturu i otvorenoj ćelijskoj strukturi. Nezavisni blok džepnih opruga Twin System će pružiti neophodnu podršku telu i pomoći vam da se bolje opustite.

polstar Perdormire

Dušek savršeno ublažava tačke pritiska koje mogu biti uzrok preteranog bacanja i okretanja tokom spavanja. Zahvaljujući čvrstoj ivici sedišta rasteretićete kolena koja neće morati da se toliko naprežu prilikom ustajanja sa dušeka. Materijali takođe obezbeđuju dovoljnu cirkulaciju vazduha, čime se sprečava stvaranje buđi i razmnožavanje grinja, što može izazvati neprijatne alergijske reakcije.

Navlaka Dry-Action koja se može ukloniti i prati sa šupljim vlaknima i viskoznim vlaknima odvodi znoj sa tela i obezbeđuje suvo i čisto okruženje za vaš san. Istovremeno održava konstantnu temperaturu kreveta i na taj način sprečava prekomerno znojenje.

Dušek je dostupan u dve različite tvrdoće - srednje i čvrste. Zahvaljujući svojim svojstvima, to je sertifikovani medicinski uređaj.

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA

Tvrdi dušekdok ležite na dušeku će vam pružiti oslonac i pomoći u održavanju pravilnog položaja kičme čak i kada spavate na boku.

Veoma tvrde dušeke posebno preporučujemo kupcima većih telesnih kategorija. Težina će biti raspoređena po celoj dužini i moći ćete lepo da ustanete iz kreveta. Ukoliko volite da spavate na tvrdom, ne možete pogrešiti. Pružiće vam dovoljan oslonac kada spavate na leđima.
 

PAKOVANJE DUŠEKA

matrace Duo plus Visco

Dušek nije upakovan u vakuumu, tako da je pune veličine kada se pošalje. Veličina ovog paketa je ista kao i veličina dušeka koji ste odabrali. Čim raspakujete dušek iz plastične ambalaže, možete odmah početi da ga koristite.NEGA DUŠEKA

starost o matraci

Pogledajte slične proizvode

Tehnički parametri

Materijal memorijska pena, opruge
Dimenzija 100x220 cm
Širina 100 cm
Dužina 220 cm
Način pakovanja dušeka ? U punoj veličini (nevakuumiran)
Tvrdoća ? 4 - tvrdi, 5 - veoma tvrdi
Visina dušeka ? 22 cm
Garancija 5 godina
Nosivost po osobi 200 kg
Presvlaka koja može da se skine da
Atipičnosti ? da
0/5
na osnovu 0 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje