Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Akcija -20 %
više varijanti

Dušek ReGeneration Firm, 180x200 cm

ReGeneration dušek je napravljen za najzahtevnije kupce. Jezgro dušeka, napravljeno od MyForm Regen pene, veoma je elastično i prilagodljivo svakoj krivini i pokretu vašeg tela.  Prikaži više
Brend: Dorelan
? Pomoć pri izboru

Dimenzija

Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Dušek ReGeneration Firm

 
matrace Duo plus Visco

Regeneracija celog tela tokom spavanja ReGeneration dušek je napravljen za najzahtevnije kupce. Jezgro dušeka, napravljeno od MyForm Regen pene, veoma je elastično i prilagodljivo svakoj krivini i pokretu vašeg tela. Omogućiće vašoj kičmi toliko potreban osećaj podrške bez stvaranja kontra-pritiska, naprotiv, ravnomerno će je rasporediti po celoj površini dušeka.

Ne morate da brinete o neprijatnim bolovima u leđima ili vratu, naprotiv, možete se radovati jutrima punim energije. Između ostalog, u dušeku ćete naći i MyForm Memory Clima memorijsku penu, koja ima odlične termoregulacione osobine i čini dušek udobnijim i prijatnijim.

MyForm Memory AIR HD pena reaguje na temperaturu vašeg tela i propušta je tamo gde je potrebno, ali istovremeno pruža odlične ergonomske osobine.

polstar Perdormire

 Pored odličnog osećaja podrške, MyForm Extension elastična pena je prozračna i promoviše dovoljnu cirkulaciju vazduha unutar dušeka kako bi se obezbedilo higijensko okruženje za spavanje. MyForm AIR pena u donjem delu dušeka je prilagodljiva i doprinosi savršenoj podršci vašem telu.

Zahvaljujući svojoj poroznoj strukturi, sprečava pregrevanje i uklanja znoj sa tela i višak vlage sa dušeka. Navlaka od šupljih vlakana i viskoze koja se može ukloniti i prati je takođe pogodna za alergičare.

Istovremeno je prijatan na dodir i ležanje i promoviše dovoljnu cirkulaciju vazduha. Dušek je dostupan u dve različite tvrdoće – srednji i tvrd.

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA

Tvrdi dušekdok ležite na dušeku će vam pružiti oslonac i pomoći u održavanju pravilnog položaja kičme čak i kada spavate na boku.

Veoma tvrde dušeke posebno preporučujemo kupcima većih telesnih kategorija. Težina će biti raspoređena po celoj dužini i moći ćete lepo da ustanete iz kreveta. Ukoliko volite da spavate na tvrdom, ne možete pogrešiti. Pružiće vam dovoljan oslonac kada spavate na leđima.
 

PAKOVANJE DUŠEKA

matrace Duo plus Visco

Dušek nije upakovan u vakuumu, tako da je pune veličine kada se pošalje. Veličina ovog paketa je ista kao i veličina dušeka koji ste odabrali. Čim raspakujete dušek iz plastične ambalaže, možete odmah početi da ga koristite.NEGA DUŠEKA

starost o matraci

Pogledajte slične proizvode

Tehnički parametri

Materijal memorijska pena, elastična pena
Dimenzija 180x200 cm
Širina 180 cm
Dužina 200 cm
Način pakovanja dušeka ? U punoj veličini (nevakuumiran)
Tvrdoća ? 4 - tvrdi, 5 - veoma tvrdi
Visina dušeka ? 22 cm
Garancija 5 godina
Nosivost po osobi 200 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? Da
0/5
na osnovu 0 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje