Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna

Dušek Tempur

TEMPUR je materijal za najzahtevnije. Za kupce koji žele da spavaju na najboljem što trenutna industrija dušeka ima da ponudi i ne prave kompromise. Nijedan materijal na svetu ne može da se prilagodi telu kao što to može TEMPUR . Ako imate zdravstvene probleme ili ako je san za vas ključna stvar u vašem životu, onda je TEMPUR pravi izbor za vas. Dušek sa ortopedskim svojstvima razvijen za NASA će vas okružiti, prilagoditi se gde želite i pružiće vam oslonac tamo gde vam je potrebno. Da li želite da znate koji dušek je najbolji za vas? Koristite naš vodič, pišite nam na chat ili kontaktirajte našu korisničku podršku.Da ne biste morali da brinete da li ćete izabrati pogrešnu tvrdoću, posebno za dušeke TEMPUR nudimo mogućnost zamene za drugi dušek u periodu od 100 dana.
Prikaži više

Nije pronađen nijedan proizvod u ovoj kategoriji.

Nazad u e-prodavnicu
TEMPUR dušeci su napravljeni od specijalnog TEMPUR viskoelastičnog materijala prvobitno razvijenog za NASA. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da reaguju na temperaturu, precizno se prilagode obliku tela i rasporede pritisak, omogućavajući kičmi i zglobovima da se odmaraju u svojim prirodnim položajima. Minimiziraju pritisak u važnim delovima tela, smanjuju naprezanje mišića, cirkulaciju krvi i osetljivost nervnih završetaka.

TEMPUR dušeci ne samo da omogućavaju maksimalno udoban san, već garantuju i pomoć u ublažavanju problema sa leđima, vratnim delom kičme, bolovima u zglobovima i ublažavanju problema sa cirkulacijom. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da sprečavaju dekubitis, preporučuju se i pacijentima koji dugo leže.
 

Prikaži više