Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Wanessa dušek od hladne pene, 90x190 cm
više varijanti

Wanessa dušek od hladne pene, 90x190 cm

4.7/5
108 ocenjivanje
Dušek Wanessa krije u sebi monoblok hladne pene, što je posebno pogodno za decu. Zbog toga je odličan izbor kao prvi dušek za vaše dete.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Dušek od hladne pene Wanessa

 
matrace Duo plus Visco

Dušek Vanessa je univerzalan i svideće se apsolutno svima. Nije mekan, tako da nećete utonuti u njega kada legnete, ali nije ni preterano tvrd. Obezbediće vam dovoljno tvrd oslonac za leđa, tako da vas ujutru kada ustanete leđa neće boleti. Ako volite da spavate na leđima i više volite tvrđi dušek, on je apsolutno idealan za vas.

Porozna struktura pene obezbeđuje uklanjanje prirodne vlage i povećava njeno disanje. Stoga, ne morate da brinete da će negde da se pojavi buđ.

polstar Perdormire

Hladna pena koja čini jezgro dušeka je pogodna i za decu. To će prijati celom njihovom telu i kičma im se neće kriviti, a kada se probude biće puni energije.
Karakteristike dušeka Vanesa ga čine dobrim izborom za spavanje u vikendici ili sobi za goste.

Navlaka je izrađena od šupljih vlakana, koja su visoko higijenska i antimikrobna. Može se lako skinuti i oprati. Ovo će osigurati maksimalnu čistoću i zdrav san.
Navlaka je i antialergijska, pa vas prašina i grinje više neće ometati tokom noći.

Prodyšný potah matrace

Prozračna i izdržljiva navlaka koja osigurava zdravu životnu sredinu

snímatelný potah matrace

Navlaka koja može da se skida sa mogućnošću pranja

Matrace vhodná i pro alergiky

Antialergijska navlaka

Tužší matrace

Tvrd dušek sa tvrdim osloncem

TVRDOĆA DUŠEKA

tuhost matrace Bordato
 
Tvrđi oslonac dušeka će vam pomoći u održavanju pravilnog položaja kičme čak i kada spavate na boku.

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro:14 cm hladne pene
Navlaka: Šuplja vlakna

složení matrace Wannesa

14 cm
1

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka i stabilnost oblika.

Šuplja vlakna

Materijal za punjenje sa puno pozitivnih svojstava. To uključuje, na primer, sposobnost pranja na temperaturi do 60°C, stabilnost oblika, brzo sušenje i antialergijska svojstva, što čini materijal pogodnim za alergičare i astmatičare. Takođe se odlikuje svojom lakoćom i prozračnošću.

PAKOVANJE DUŠEKA

Dušek je upakovan u vakuumu. Vakum pakovanje dušeka omogućava lakše rukovanje tokom transporta kao i zaštitu proizvoda.
Dušek se mora raspakovati u roku od 1 meseca od kupovine.

Da biste raspakovali dušek, prvo pažljivo uklonite gornju foliju u koju je dušek umotan.

Dušek postepeno počinje da dobija svoju uobičajenu veličinu.

Za potpunu regeneraciju potrebno je dušek ostaviti u krevetu 24 do 48 sati (ne preporučujemo spavanje na dušeku za to vreme).NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Hladna pena
Dimenzija 90x190 cm
Dimenzije dušeka 90x190 cm
Širina 90 cm
Dužina 190 cm
Dvostranost ? Ne
Atipičnosti ? Ano
Pranje 30°c
Tvrdoća ? 4 - tvrdi
Garancija 2 godine
Visina dušeka ? 14 cm
Način pakovanja dušeka ? Vakumiran
Nosivost po osobi 130 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Pogodnost skladištenja dušeka Letvice sa podešavanjem
Za koga je pogodna Za ljude sa alergijama, Za decu
4.7/5
na osnovu 108 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
Bezva matrace pro

Utisci o kupovini

24.06.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
Objednavali jsme pro dceru, vse v pohode

Utisci o kupovini

20.06.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
T
Verified purchase
Preporučujem dušek za decu

Utisci o kupovini

10.05.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste vi zadovoljni.
Verified purchase
Tvrdoća dušeka odgovara mojoj predstavi. Deca su zadovoljna.

Utisci o kupovini

09.05.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma smo srećni što ste vi zadovoljni.
Verified purchase
Dušek je jedan od tvrđih, ali se posle nekog vremena navikneš. Inače, dušek je u redu. Isporučeno bez ikakvih problema.

Utisci o kupovini

18.02.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Mnogo smo srećni zato što ste zadovoljni. Drago nam je što ste se kladili na naš kvalitet.
Verified purchase
Dušek nije tako tvrd koliko sam očekivala, što je dobro. Satisfakcija za dete od 3 godine.

Utisci o kupovini

14.02.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Mnogo smo srećni što ste zadovoljni.
Verified purchase
Volim tvrde dušeke, u početku posle raspakivanja sam se bojala da će biti pretvrdi, ali navikneš se i sad se ne bih menjala. Dušek je veoma udoban, čak se i ne pomera kada se okrene i zaista je odličan za odnos cene i kvaliteta. Nije teško njime rukovati. Preporučujem svima, a ne samo deci, kao što je navedeno.

Utisci o kupovini

08.02.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Mnogo smo srećni što ste zadovoljni.
Verified purchase
Dušek je veoma udoban, ispunjava sva obećanja. Jedino zamerka koju imam je da navlaka ima patent zatvarač samo sa tri strane i da se ne može podeliti na dva dela. Biće teško to posle pranja ponovo staviti.

Utisci o kupovini

02.02.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Navlaka dušeka Wanessa je bez punjenja, tako da neće biti teško je navući. Mnogo smo srećni što ste zadovoljni.
Verified purchase
Dušek izgleda dobro, ne mogu još da procenim kvalitet i isporuka je bila brza, ali ne znam kome je palo na pamet da nalepnicu A5 sa podacima zalepi direktno na navlaku dušeka a ne na plastiku u kojoj je dušek bio umotan - moglo je da se skine samo zato što je navlaka bila vidno oštećena i deo konca izvučen, toliko je držala nalepnica čvrsto da sam se uplašio da ne napravim rupe, pa sam je stvarno vrlo pažljivo ogulio. ... Nažalost, ne mogu da nađem reči za to jer se navlaka može prati i samo je morate skinuti...

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Nalepnica se nalazi na dušeku radi eventualne reklamacije i sprečavanja njenog gubitka. Takođe sadrži podatke koji su potrebni za eventualnu reklamaciju. Nalepnica nije namenjena za kidanje i navlaka se može prati i sa njom.
Verified purchase
Lepo se spava na njemu, veliki je i mnogo mi se sviđa :)

Utisci o kupovini

16.12.2023.
Dragi kupče, hvala vam na vašoj divnoj recenziji, veoma smo zahvalni. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.
Nije loš, malo tanak.
Verified purchase
Za te pare, savršeno :-)

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Poštovani kupče, hvala vam za divne recenzije.
Verified purchase
Pe

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení.
Verified purchase
U pakovanju, dušek je kao palačinka, nakon raspakivanja je "naduvan" do normalne veličine, deluje dobro. Nije bilo mogućnosti da se izabere bolja navlaka uz dodatnu naknadu.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme, pokud byste měla příště zájem, napište nám na [email protected]. Matraci nabízíme velmi podobnou s vyplněným potahem, jen pod jiným názvem a s malinko jinou výškou. :-) Jak matrace vypadá, určuje výrobce a nemůžeme ji měnit.
Verified purchase
odličan dušek, idealan za decu ili za one koji više vole tvrđe dušeke. Ćerka odjednom spava celu noć u svom krevetu. Da sam znao, kupio bih ga mnogo ranije. :)

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta.
Verified purchase
Dušek se naduvao odmah nakon raspakivanja, malo je tvrđi, valjda neće biti previše tvrd za dete od tri godine. I nadamo se da će trajati najmanje deset godina.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Pro dítě je pevná matrace nejideálnější, jelikož po dobu vývoje potřebuje mít pevnou oporu v zádech.
Verified purchase
Veoma dobar Costa benefit

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
I pored opisa, dušek ima veoma tvrd osećaj i sin neće da spava na njemu

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Máte pravdu, že matrace je pevnější, pro správný vývoj dětí je to ale důležité. Dokud se vyvíjí, měli by mít matraci pevnou, abyste neriskovala skoliózu a jiné potíže se zády v budoucnu. Také vždy chvíli trvá, než si tělo na změnu zvykne.
Verified purchase
Tvrdoća br.3 mi se čini više kao 2 a tvrdoća br.4 više kao 3 u poređenju sa drugim dušekom koji ima tvrdoću br.4. Ali mi ipak odgovara, uglavnom spavam na boku, ali je veoma udoban i kada ležim na leđima

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost. Matrace Wanessa má tuhost jen jednu pevnější. :-)
Verified purchase
Dugo smo birali odgovarajući dušek za našu dvogodišnju ćerku. Na osnovu recenzija i preporuka, izabrali smo Vanessu i zadovoljni smo. Veoma udoban dušek.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Za tu

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Mnogo udoban , samo tvrd.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Veoma udoban dušek. U prodavnici nas je prodavačica odvraćala od kupovine, ali mi je ipak drago što smo ga kupili. Kupljeno za decu (4 i 6 godina).

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme a těší nás, že jste byl spokojen s naším výběrem
Verified purchase
Nakon određenog vremenskog perioda, želeli smo da zamenimo postojeće dušeke. U prodavnici ZaSpavanje, specijalista za spavanje nam je dao potrebne informacije o vrstama dušeka koji su trenutno u ponudi (penasti dušeci, dušeci od hladne i memorijske pene, dušeci Tempur i dušeci sa oprugama). Sve smo mogli da uporedimo na licu mesta. Na osnovu dobijenih informacija i ličnog iskustva, konačno smo se odlučili za Essence Grey dušek od memorijske pene sa aromaterapijom za miran san. Bio je kombinacija svega što smo želeli od novog dušeka. Ispunjavao je naše parametre, bio nam je udoban za ležanje i istovremeno je nudio dobar odnos cene i performansi. Već nekoliko nedelja spavamo na dušecima kod kuće i izuzetno smo zadovoljni njima. Vrlo brzo smo se navikli na bolji komfor tokom spavanja i ne bismo ga menjali. Još jedna pozitivna strana ovog dušeka je činjenica da se prodaje u vakuumu, tako da je veoma lak za transport i rukovanje.

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si ji vážíme. Přejeme, ať produkt dobře slouží.
Verified purchase
Super dušeg za sina od 2 godine

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Za cenu treba da bude bolji. Baš me je neprijatno iznenadila ivica navlake koja štrči čak i ispod čaršava.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
udoban dušek i brza isporuka.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Dugo sam birala, tražeći svuda informacije o tome koji dušek za decu da kupim. Htela sam hladnu penu bez zona, a među ponudama sam nasumično odabrala Wanessu, a moj sin (11 godina) ga hvali. Tvrđi je (malo sam se brinula da on dobro spava), ali lepo i udobno spava na njemu. Kupila sam ga i svojoj ćerki (9 godina) i takođe je u redu. Imamo ga kratko, pa još ne mogu da procenim da li će se udubiti ili ne.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Na kvalitě si dáváme záležet a proto věříme, že spokojenost s produktem bude i nadále pokračovat. Největší odměnou je pro nás právě Vaše spokojenost.
Verified purchase
Dušek je širok samo 77,5 cm, po obodu između okvira kreveta i dušeka postoji razmak gde će svašta da upada...

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. U vakuově balených matrací je důležité 48 hodin po vybalení počkat, než matrace použijete. Potřebují chvíli čas. Pokud se toto ale stalo i po této době, obraťte se prosím na naše reklamační oddělení, matraci s Vámi kolegové vyřeší. https://www.prospanek.cz/reklamacni-rad/