Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Prirodni jastuk idealan za spavanje na leđima Bio Vave, 72x42 cm

Prirodni jastuk idealan za spavanje na leđima Bio Vave, 72x42 cm

5/5
4 ocenjivanje
Bio Vave jastuk može se savršeno prilagoditi težini i pritisku glave zahvaljujući oblikovanom jezgru od bio memorijske pene i nudi odličan oslonac kada spavate na leđima.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 29.04. do 03.05.
Isporuka od 0 RSD ?
13.790 RSD

Prirodni jastuk za spavanje na leđima

Ako volite da spavate na leđima, Bio Vave jastuk bi mogao biti pravi izbor za vas. Njegov poseban ergonomski oblik je prilagođen upravo za ležanje na leđima, kada talasi pružaju preko potreban oslonac za vrat i glavu. Pored toga, bio memorijska pena se prilagođava vratnom delu kičme bez stvaranja neprijatnog povratnog pritiska. Pored toga, sadrži prirodna eterična ulja koja vam pomažu da mirno zaspite.

polstar Perdormire
polštář

Perforirano jezgro dobro ventilira i odvodi višak vlage. Tako možete uživati u neometanom snu u suvom i čistom okruženju. U svakom trenutku možete oprati visokokvalitetnu navlaku koja se može skinuti. Na svakoj strani se koristi drugačija tehnologija. Na prvoj strani nalazi se BeFresh tehnologija, koja zahvaljujući mešavini visokokvalitetnih vlakana savršeno reguliše temperaturu i odvodi znoj. Dok druga, probiotička strana, eliminiše neželjene bakterije i grinje, zahvaljujući aktivnim probioticima.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


VISOKA PROZRAČNOST ZA ODVOĐENJE VLAGE I ISPUŠTANJE TOPLOTE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

POSEBAN OBLIK ZA SPAVANJE NA LEĐIMA

Poseban ergonomski oblik jastuka je prilagođen za ležanje na leđima, kada talasi pružaju preko potreban oslonac za vrat i glavu. Pored toga, bio memorijska pena se prilagođava vratnom delu kičme bez stvaranja neprijatnog povratnog pritiska.

polstar Snow Memory

ETERIČNA ULJA POMAŽU MIRNO I BRZO TONJENJE U SAN

Jastuk je obogaćen prirodnim elementima kao što su eterična ulja za poboljšanje sna i ublažavanje stresa.

NAVLAKA POGODNA ZA ALERGIČARE I ASTMATIČARE

Navlaka koja se može skinuti ima odlične mogućnosti termoregulacije i odlično upija znoj. Zahvaljujući Probiotic tehnologiji, pobrinuće se za eliminaciju neželjenih bakterija i grinja.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal bio pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Pranje 30°C
Visina 11 cm
Garancija 2 godine
Navlaka 67% poliester, 33% viskoza
Presvlaka koja može da se skine da
Atipičnosti ? ne
Pogodnost za spavanje na boku, na leđima
5/5
na osnovu 4 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
A tökéletes párna nekem! Tökéletes anyagú , tökéletes magasságú , tökéletesen nagy méretű ! Régen aludtam ilyen kényelemben , és mindig laza nyakkal ébredek , amely napközben is megmarad. Nagyon nem olcsó , de megérte az árát.
Verified purchase
Odličan jastuk za spavanje ne samo za leđa... Otkad ga imam prestao je bol u vratu i dublji mi je san... Preporučujem ga svima, iako je cena malo veća, ali svakako vredi... Kvalitet sna poboljšan za 100%

Utisci o kupovini

07.01.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Drago nam je što smo mogli da poboljšamo kvalitet vašeg sna, na to se oslanjamo. Veoma smo srećni zbog toga što ste zadovoljni.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.