Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Naddušek za veću udobnost Toppero, 180x200 cm
više varijanti

Naddušek za veću udobnost Toppero, 180x200 cm

4.8/5
9 ocenjivanje
Niste u potpunosti zadovoljni svojim dušekom, ali ne želite da investirate u novi?  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na osnovu porudžbine - isporučićemo robu tokom nedelje od 19.08. do 23.08.
Isporuka od 0 RSD ?
44.390 RSD

Naddušek Toppero

 
matrace Duo plus Visco

Niste u potpunosti zadovoljni postojećim dušekom, ali ne želite da investirate u novi? Imamo idealno rešenje za vas. Toppero navlake za dušeke, popularnog proizvođača PerDormire, obezbediće veći komfor za vaš postojeći dušek. Zahvaljujući tome, moći ćete da se prepustite boljem, dubljem snu i tako obezbedite više odmora umornim mišićima i njihovu bolju regeneraciju.
 
Dušek Toppero vam takođe omogućava da vam nestane osećaj ukočenosti kada ležite. Moći ćete da uživate u novom i boljem osećaju dok ležite, koji će vam odgovarati. Tako možete poboljšati svoj postojeći dušek na jednostavan i elegantan način, koji, međutim, unosi beskrajnu udobnost u vaš krevet.

polstar Perdormire

 Dušek Toppero nije namenjen za popravku nepovratnih oštećenja na vašem dušeku, kao što su čirevi nastalih nakon godina korišćenja dušeka, ali će obezbediti veću udobnost ako smatrate da vam dušek ne odgovara u potpunosti.

Uživajte u ovom kvalitetnom italijanskom dušeku u svom krevetu i prepustite se kvalitetnom snu i odmoru, koji će vam Toppero priuštiti.

Ključne karakteristike:

 

  • Idealan za poboljšanje ili promenu osećaja postojećeg dušeka.
  • Navlaka ViscoMind® memorijskom penom za veću udobnost i regeneraciju.

TVRDOĆA

3
Srednje čvrst
dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, savršen je za vas. Pružiće vam dovoljan oslonac za leđa, ali će se istovremeno prilagoditi ramenima i kukovima.

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro: 3 cm hladne pene
Vrh dušeka: 2 cm memorijska pena


složení matrace sorellina
5 cm
1

Memorijska pena

Kao ekvivalent ovoj peni često se pominje lenja ili visko pena, a kao što naziv materijala govori, reč je o materijalu koji se savršeno prilagođava vašem telu. Menja svoju tvrdoću u zavisnosti od pritiska temperature. Ne morate da brinete da li je dušek previše mekan ili tvrd - on raspoređuje pritisak vašeg tela i možete neometano spavati celu noć. Zahvaljujući sporom vraćanju u prvobitno stanje, ne stvara se povratni pritisak, što sprečava pojavu rana, ublažava bolove u leđima i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje.

 
2

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka i stabilnost oblika.

 

PAKOVANJE DUŠEKA

Dušek je upakovan u vakuumu. Vakum pakovanje dušeka omogućava lakše rukovanje tokom transporta kao i zaštitu proizvoda.
Dušek se mora raspakovati u roku od 1 meseca od kupovine.

Da biste raspakovali dušek, prvo pažljivo uklonite gornju foliju u koju je dušek umotan.

Dušek postepeno počinje da dobija svoju uobičajenu veličinu.

Za potpunu regeneraciju potrebno je dušek ostaviti u krevetu 24 do 48 sati (ne preporučujemo spavanje na dušeku za to vreme).NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Memorijska pena
Dimenzija 180x200 cm
Dimenzije dušeka 180x200 cm
Širina 180 cm
Dužina 200 cm
Način pakovanja dušeka ? Vakumiran
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi
Visina dušeka ? 5 cm
Garancija 2 godine
Presvlaka koja može da se skine Ne
Visina jezgra ? 3 cm
Dvostranost ? Da
Atipičnosti ? Da
4.8/5
na osnovu 9 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
Vrhunski dušek, apsolutno odličan i dobro napravljen proizvod. Već smo imali futon, a sa novim naddušekom ponovo spavamo savršeno. Za svaku je pohvalu.

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Veoma smo srećni što ste zadovoljni.
Verified purchase
Dušek koji smo dobili ispunio je naša očekivanja Preporučujemo
Verified purchase
Nisam baš verovao, ali rezultat je prevazišao sva očekivanja!

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Na kvalitě našich produktů si dáváme záležet. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Posle mučnih bolova u leđima od dušeka kupljenog ovde u ZaSpavanju :) kupio sam toper na preporuku i spasio mi leđa i život. Zaista sjajna stvar. Kupiću ga i za kauč. 5*

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Kupili smo pretvrde dušeke, omekšali smo ih ovim toperom i konačno spavamo luksuzno.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.02.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.

Otkrij više