Ponuda proizvoda Zatvoriti
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Lyocell Wellness letnji prerkivač sa vlaknima od eukaliptusovog drveta sa odličnim svojstvima, 135x220 cm

Lyocell Wellness letnji prerkivač sa vlaknima od eukaliptusovog drveta sa odličnim svojstvima, 135x220 cm

3/5
2 ocenjivanje
Lyocell Wellness prekrivač nudi jedinstvenu udobnost spavanja. Lyocel tkanina je mekana na dodir, ima odlične termoregulacione sposobnosti (hladi leti, greje zimi), a ostaje jednako čvrsta i otporna na habanje.  Prikaži više
Brend: Klinmam
? Pomoć pri izboru
Na osnovu porudžbine. - isporučićemo robu tokom nedelje od 15.01. do 19.01.
Isporuka od 0 RSD ?
11.490 RSD

Lyocell

Lyocell Wellness pokrivač nudi jedinstvenu udobnost dok spavate. Lyocell tkanina je mekana na dodir, ima odlične termoregulacione sposobnosti (hladi leti, greje zimi) i istovremeno ostaje jednako jaka i otporna na habanje. Takođe se ističe time što odlično upija vlagu i održava suvoću i svežu mikroklimu u vašem krevetu.

Materijal ima antibakterijska svojstva, 100% je biorazgradiv i brine za životnu sredinu kao i o vašoj koži, jer lyocel ne sadrži nikakve hemijske supstance i samim tim je pogodan za alergičare i osobe sa problemima kože.

Tako da ako tražite kvalitetan proizvod sa puno prednosti i pozitivnih efekata, Lyocell Wellness je pravi izbor za vas. Lyocell se ističe širokim spektrom prednosti koje su korisne ne samo za vaš san, već i za vašu kožu i planetu.

Drvo se uzima iz obnovljivih izvora i obrađuje bez ikakvih hemikalija. Stoga je ovaj materijal pogodan i za osobe sa osetljivom kožom i alergijama

 

 

Tehnički parametri

Dimenzija 135x220 cm
Izvršenje letnji
Za koga je pogodna za decu, za alergičare
Širina 135 cm
Dužina 220 cm
Materijal šuplja vlakna
Pranje 60°C
Navlaka 40 % šuplja vlakna, 20 % pamuk, 40 % liocel
Garancija 2 godina
Atipičnosti ? ne
Presvlaka koja može da se skine ne
3/5
na osnovu 2 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
Nemohu hodnotit, protozejsem objednane zbozi stale po vice jak trech tydnech neobdrzela. Velmi dlouhe didaci lhuty, delsi nez bylo slibeno, jsou demotivujici a odrazujici od dalsiho nakupu.

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku mrzí nás delší čekací doba na doručení produktů, kterou se snažíme u našich dodavatelů dlouhodobě snižovat a budeme v tom i nadále pokračovat. Věříme však, že jste s produkty i přes delší dobu dodání spokojení a přejeme ať dobře slouží.
Verified purchase