Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0, 200x200 cm
Akcija -30 %
više varijanti

Dušek od memorijske pene sa svilenim kašmirom Silk Cashmere Plus 3.0, 200x200 cm

4.3/5
6 ocenjivanje
Da li tražite izuzetan i udoban dušek? Dušek Cashmere Plus 3.0 ispuniće sva vaša očekivanja.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na osnovu porudžbine - isporučićemo robu tokom nedelje od 19.08. do 23.08.
Isporuka od 0 RSD ?
426.990 RSD
298.893 RSD
popust 30% (uštedite 128.097 RSD)
Najniža cena od 30 dana pre sniženja = 426.990 RSD

Dušek Cashmere Plus 3.0.

 
matrace Duo plus Visco

Luksuzni dušek sa svilenkastim dodirom kašmira Mekoća i elegancija, to je dušek Cashmere Plus 3.0.

Zahvaljujući izuzetnoj navlaci za dušek, koja nije samo prijatna na dodir, već je i u stanju da savršeno reguliše temperaturu tako da vam ne bi bilo ni hladno ni prevruće, možete se oprostiti od večnog znojenja.

polstar Perdormire

Navlaka koja se može skinuti i prati je opremljena slojem memorijske pene koja omekšava dušek i oponaša telo tako da dobijate najbolje moguće ergonomske osobine.

Ništa vam neće žuljati, vaša ramena i leđa će biti pravilno poduprta, a vi ćete se probuditi potpuno odmorni

 Prirodna termoregulacija (značajno smanjenje znojenja)

 Prirodna termoregulacija (značajno smanjenje znojenja)

Mogućnost izbora između 4 tvrdoće, zahvaljujući mogućnosti rotiranja jezgra i presvlake dušeka

Mogućnost izbora između 4 tvrdoće, zahvaljujući mogućnosti rotiranja jezgra i presvlake dušeka

Navlaka koja može da se skida sa mogućnošću pranja

Navlaka koja može da se skida sa mogućnošću pranja

Memorijska pena u jezgru i u navlaci

Memorijska pena u jezgru i u navlaci

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA DUŠEKA 2-3
Mekani dušek je idealan za spavanje na boku. Ležite i osećate kao da ležite na oblaku koji pada. Dušek pruža mesto vašim ramenima i bokovima tako da možete udobno spavati bez prevrtanja.
Srednje tvrd dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, ovaj dušek je savršen za vas. Pružiće vam dovoljan oslonac za leđa, ali će se istovremeno prilagoditi vašim ramenima i kukovima.

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro: 6 cm memorijska pena
5 cm hladna pena
15 cm hladna pena

Navlaka: 100 % antialergeno vlakno
2 cm  memorijska penaCashmere plus
28 cm
1

Memorijska pena

Kao ekvivalent ovoj peni često se pominje lenja ili visko pena, a kao što naziv materijala govori, reč je o materijalu koji se savršeno prilagođava vašem telu. Menja svoju tvrdoću u zavisnosti od pritiska i temperature. Ne morate da brinete da li je dušek previše mekan ili tvrd - on raspoređuje pritisak vašeg tela i možete neometano spavati celu noć. Zahvaljujući sporom vraćanju u prvobitno stanje, ne stvara se povratni pritisak, što sprečava pojavu rana, ublažava bolove u leđima i stabilizuje telo u optimalnom položaju za spavanje.

 
2

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi vek trajanja dušeka i stabilnost oblika.

PAKOVANJE DUŠEKA

Dušek je upakovan u vakuumu. Vakum pakovanje dušeka omogućava lakše rukovanje tokom transporta kao i zaštitu proizvoda.
Dušek se mora raspakovati u roku od 1 meseca od kupovine.

Da biste raspakovali dušek, prvo pažljivo uklonite gornju foliju u koju je dušek umotan.

Dušek postepeno počinje da dobija svoju uobičajenu veličinu.

Za potpunu regeneraciju potrebno je dušek ostaviti u krevetu 24 do 48 sati (ne preporučujemo spavanje na dušeku za to vreme).NEGA DUŠEKA

starost o matraci

Tehnički parametri

Materijal Hladna pena, Memorijska pena
Dimenzija 200x200 cm
Dimenzije dušeka 200x200 cm
Širina 200 cm
Dužina 200 cm
Za koga je pogodna Za ljude sa alergijama, Za partnere
Dvostranost ? Da
Atipičnosti ? Da
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi, 2 - meki
Način pakovanja dušeka ? Vakumiran
Garancija 10 godina
Visina dušeka ? 28 cm
Pranje 30°c
Nosivost po osobi 150 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Visina jezgra ? 26 cm
Pogodnost skladištenja dušeka Letvice sa podešavanjem, Statične letvice
4.3/5
na osnovu 6 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Proveli smo skoro sat vremena birajući u vašoj prodavnici. U početku smo želeli tvrđe dušeke, strpljivo nam je objašnjavala gospođa, pokazivala nam još dušeka, ali na kraju je ovo bila ljubav na prvi pogled. Cena je veća nego što smo hteli, a kada svima kažemo cenu našeg dušeka, oni nas gledaju kao da smo ludi, ali ja bih svakome poželela da ovako spava. Cena zaista odgovara kvalitetu i dušeku. Dakle, najbolja investicija koju smo napravili, odlično spavamo više od godinu dana. I hvala vam na pomoći u odabiru, vidi se da prodavci znaju nešto o dušecima i brinu o tome šta prodaju.

Utisci o kupovini

07.05.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Veoma nam je drago što ste zadovoljni i našim proizvodima i našim osobljem. Vaše zadovoljstvo je naš cilj.
veoma smo zadovoljni dušecima. želeli smo visoke i penušave. Postavka tvrdoće je takođe prednost, muž je okrenuo na tvrđu stranu, a ja na mekšu.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, matrace má mnoho výhod, díky kterým si můžete dopřát spánek opravdu kvalitní. Přejeme, ať matrace dobře slouží dlouhá léta.
Posedujem dušek skoro godinu dana i fenomenalan je! Pre kupovine, probala sam nekoliko od Perdormire i Tempur, i ovaj je pobedio. Ne kajem se ni zbog čega. Iznenađena sam kako mi dušek od memorijske pene odgovara (2 osobe: 70 i 90 kg; pre sam imala dušek sa oprugama, pretvrd za mene). Kada ležite na ovom dušeku, osećate se kao da ležite na oblaku u oblacima. Konačno me leđa ne bole nakon spavanja, a navlaka od lažnog kašmira je neverovatno mekana i prijatna na dodir. Definitivno ga preporučujem, za ljude koji traže nešto sa srednjom tvrdoćom na mekoj strani. Ne znam kako bi to funkcionisalo za veće/teže ljude.
Ranije smo imali loša iskustva sa skupljim dušecima, ali nakon pola godine korišćenja, supruga i ja možemo da izrazimo maksimalno zadovoljstvo. Takođe cenimo veliku stručnost prilikom testiranja i izbora dušeka u prodavnici. Hvala vam na preporuci, svakako ćemo preporučiti prodavnicu u budućnosti.

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste vsadil na naši kvalitu, na kterou klademe velký důraz, stejně tak i na správný výběr, se kterým Vám pomáhají naši specialisti. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Kicsit túlzásnak érzem egy egyszerű habmatrac 1,2m ft....
najbolji dušek koji smo ikada imali. Prilagodljiv, godinama imam problema sa bolovima u ramenu. Kupili smo ih nakon objašnjenja i isprobavanja u prodavnici, svima veoma preporučujemo doplatu za kvalitetan dušek. Hvala vam

Utisci o kupovini

06.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.