Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Dušeci Opružni dušek Petit Spring Fresh 1500 4.5, 150x200 cm
Akcija -30 %
više varijanti

Opružni dušek Petit Spring Fresh 1500 4.5, 150x200 cm

Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Dušek sa oprugama Petit Spring Fresh sa navlakom koji se može skinuti 

 
matrace Duo plus Visco

Dušek sa oprugama Petit Spring Fresh 1500 4.5 odlikuje se ne samo dva različita osećaja tvrdoće, već i udobnom visinom koja će vam rasteretiti kolena prilikom ustavanja sa dušeka.

Za odličnu podršku tokom spavanja, u jezgru ćete pronaći kombinaciju opruga i hladne pene koja se prilagođava telu i daje mu najbolja anatomska svojstva.

U jezgru se nalazi ukupno 1.500 čeličnih opruga, podeljenih u 7 anatomskih zona za maksimalnu podršku. Ako se prekomerno znojite dok spavate, sigurno ćete ceniti Clima Fresh penu ušivenu u navlaku sa odličnim termoregulacionim svojstvima, koja sprečava znojenje i pregrevanje.

polstar Perdormire

Na drugoj strani dušeka, u navlaci, nalazi se Extra Soft pena, koja dušek čini prijatnijim za ležanje i stvara mekši efekat dušeka. Još jedna prednost je probiotička navlaka sa posebnim tretmanom koji pomaže u smanjenju količine alergena na potpuno prirodan način.

Korišćenjem aktivnih probiotika u tkanini, smanjuje se reprodukcija gljivica, štetnih bakterija i grinja. Probiotici pomažu da vaš dušek bude čist i svež. Ova patentirana tehnologija nije samo prirodna, već je i 100% prirodno bezopasna.

Probiotici se raspršuju u tkaninu pomoću mikrokapsula, koje su neaktivne i njihov sadržaj se oslobađa samo trljanjem tela o dušek. 

1500 pružin rozdělených do 7 anatomických zón

1500 opruga podeljenih u 7 anatomskih zona

Snímatelný potah

Navlaka koja se skida i koja sadrži porobiotički tretman

Vhodné pro alergiky i astmatiky

Pogodno za alergičare i astmatičare

Příjemný potah s chladivým efektem

Prijatna navlaka sa efektom hlađenja

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA DUŠEKA

Mekani dušek je idealan za spavanje na boku. Ležite i osećate kao da ležite na oblaku koji pada. Dušek pruža mesto vašim ramenima i bokovima tako da možete udobno spavati bez prevrtanja. 
 

Srednje tvrd dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, savršen je za vas. Pružiće dovoljan oslonac za vaša leđa, ali će se istovremeno prilagoditi vašim ramenima i kukovima.

SASTAV DUŠEKA

 
Jezgro: 3 cm hladna pena
15 cm džepičaste opruge
3 cm hladna pena

Vrh dušeka:2,5 cm pena Clima Fresh®
67 % šuplje vlakno
33 % viskoza

Donja strana dušeka: 2,5 cm Extra soft pěna
67 % šuplje vlakno
33 % viskoza slozeni matrace
26 cm
1

Clima Fresh®

Clima Fresh Materijal sa jedinstvenim svojstvima i odličnim performansama. To je fleksibilna poliuretanska pena koja je pomešana sa posebnim mikrokapsulama koje apsorbuju toplotu. Prisustvo soli srebra obezbeđuje otpornost na gljivice i bakterije.

 
2

Hladna (HR) pena

U poređenju sa PUR penom, dušeci od hladne pene imaju znatno veće pore i stoga su prozračniji i bolje odvode toplotu. Tako ćete smanjiti pojavu grinja i buđi i spavaćete bolje i pre svega zdravije. Glavna karakteristika je pre svega dugi rok trajanja dušeka i stabilnost oblika.

3

Blok džepnih opruga

Reč je o odvojenim oprugama, od kojih se svaka čuva u posebnoj tekstilnoj vrećici, koja štiti i same opruge i druge materijale od mehaničkog habanja. Ovo će povećati njihov životni vek, a time i životni vek celog dušeka. Džepne opruge dobro podnose tačkasto opterećenje i minimiziraju prenos pokreta, na primer između partnera, i bolje se prilagođavaju telu.

 
4

Ekstra meka pena

Ima odlične tehničke karakteristike i materijal je pogodan za kupce koji traže prilično mekan osećaj dušeka. Pored toga, savršeno se prilagođava svakoj oblini tela.

Šuplja vlakna

Materijal za punjenje sa puno pozitivnih svojstava. To uključuje, na primer, sposobnost pranja na temperaturi do 60°C, stabilnost oblika, brzo sušenje i antialergijska svojstva, što čini materijal pogodnim za alergičare i astmatičare. Takođe ga karakteriše njegova lakoća i paperjanost.
PAKOVANJE DUŠEKA

matrace Duo plus Visco

Dušek nije upakovan u vakuumu, tako da je pune veličine kada se pošalje. Veličina ovog paketa je ista kao i veličina dušeka koji ste odabrali. Čim raspakujete dušek iz plastične ambalaže, možete odmah početi da ga koristite.


NEGA DUŠEKA

starost o matraci

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Memorijska pena, Opruge, Hladna pena
Dimenzija 150x200 cm
Dimenzije dušeka 150x200 cm
Širina 150 cm
Dužina 200 cm
Dvostranost ? Da
Atipičnosti ? Da
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi, 2 - meki
Garancija 12 godina
Visina dušeka ? 26 cm
Način pakovanja dušeka ? U punoj veličini (nevakuumiran)
Nosivost po osobi 130 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Pogodnost skladištenja dušeka Statične letvice, Letvice
Za koga je pogodna Za ljude sa alergijama, Za partnere
0/5
na osnovu 0 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje