Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Akcija -20 %
više varijanti

Dušek ReActive Medium, 180x200 cm

ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja.  Prikaži više
Brend: Dorelan
? Pomoć pri izboru

Dimenzija

Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Dušek ReActive Medium

 
matrace Duo plus Visco

Bolji oporavak i performanse zahvaljujući najnovijim tehnologijama ReActive dušek je razvijen posebno za sve kupce, uključujući aktivne sportiste, koji moraju stalno da treniraju na najbolji mogući način i daju telu dovoljno vremena da se oporavi tokom spavanja.

U jezgru dušeka naći ćete sloj MyForm Memory Air HD memorijske pene koja se prilagođava svakoj krivini tela i daje mu najbolja ergonomska svojstva, savršeno se prilagođava telu zahvaljujući osetljivosti na temperaturu i otvorenoj ćelijskoj strukturi.

Nezavisni blok džepnih opruga Twin System će pružiti neophodnu podršku telu i pomoći vam da se bolje opustite. Dušek savršeno ublažava tačke pritiska koje mogu biti uzrok preteranog bacanja i okretanja tokom spavanja.

polstar Perdormire

Zahvaljujući čvrstoj ivici sedišta rasteretićete kolena koja neće morati da se toliko naprežu prilikom ustajanja sa dušeka. Materijali takođe obezbeđuju dovoljnu cirkulaciju vazduha, čime se sprečava stvaranje buđi i razmnožavanje grinja, što može izazvati neprijatne alergijske reakcije.

Navlaka Dry-Action koja se može ukloniti i prati sa šupljim vlaknima i viskoznim vlaknima odvodi znoj sa tela i obezbeđuje suvo i čisto okruženje za vaš san. Istovremeno održava konstantnu temperaturu kreveta i na taj način sprečava prekomerno znojenje.

Dušek je dostupan u dve različite tvrdoće - srednje i čvrste. Zahvaljujući svojim svojstvima, to je sertifikovani medicinski uređaj.

TVRDOĆA DUŠEKA

TVRDOĆA

Srednje tvrd dušek je univerzalan za sve položaje, bilo da spavate na boku, leđima ili stomaku. Ako se stalno prevrćete noću i ne možete da pronađete pravi položaj, ovaj dušek je savršen za vas. Pružiće vam dovoljan oslonac za leđa, ali će se istovremeno prilagoditi vašim ramenima i kukovima.

PAKOVANJE DUŠEKA

matrace Duo plus Visco

Dušek nije upakovan u vakuumu, tako da je pune veličine kada se pošalje. Veličina ovog paketa je ista kao i veličina dušeka koji ste odabrali. Čim raspakujete dušek iz plastične ambalaže, možete odmah početi da ga koristite.NEGA DUŠEKA

starost o matraci

Pogledajte slične proizvode

Tehnički parametri

Materijal memorijska pena, opruge
Dimenzija 180x200 cm
Širina 180 cm
Dužina 200 cm
Način pakovanja dušeka ? U punoj veličini (nevakuumiran)
Tvrdoća ? 3 - srednje tvrdi
Visina dušeka ? 22 cm
Garancija 5 godina
Nosivost po osobi 200 kg
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? Da
0/5
na osnovu 0 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje