Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Letvice Letvice prema tipu Letvice sa lamelama Osnova za krevet sa sklopivim mehanizmom Duo Comfort P, 90x190 cm
više varijanti

Osnova za krevet sa sklopivim mehanizmom Duo Comfort P, 90x190 cm

5/5
1 ocenjivanje
Okvir sa letvicama sa preklopnim klipnim mehanizmom kod uznožja, omogućava vam pristup celom prostoru za odlaganje stvari.  Prikaži više
Brend: Klinmam
? Pomoć pri izboru
Na osnovu porudžbine - isporučićemo robu tokom nedelje od 19.08. do 23.08.
Isporuka od 2.400 RSD ?
28.690 RSD
Okvir sa letvicama sa preklopnim klipnim mehanizmom kod uznožja, omogućava vam pristup celom prostoru za odlaganje stvari. Letvice se mogu lako podići zahvaljujući izdržljivoj tekstilnoj ručki. Fleksibilne lamele smeštene u paru u gumenim čaurama podeljene su u 5 anatomskih zona. U predelu ramena nalaze se izbušene lamele koje obezbeđuju manju tvrdoću, čime se smanjuje pritisak na ramena. Centralna traka poboljšava stabilnost i povećava nosivost okvira sa letvicama. Tvrdoća u lumbalnom delu letvica može se individualno podešavati kliznim čaurama.

Tehnički parametri

Dimenzija 90x190 cm
Širina 90 cm
Dužina 190 cm
Atipičnosti ? da
Visina 5 cm
Garancija 3 godine
Nosivost po osobi 120 kg
Broj letvica / segmenata ? 28 letvice
5/5
na osnovu 1 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Greškom smo naručili obične letvice za novi krevet, ali su zahvaljujući uslužnosti prodavačice odmah zamenjene za podesive - Duo Comfort P, na naše oduševljenje uz značajan finansijski popust. Toplo preporučujemo letvice, one će držati čak i težak dušek u podignutom položaju.

Utisci o kupovini

14.02.2024.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Kvalitet shvatamo veoma ozbiljno. Drago nam je da je sve prošlo na vaše zadovoljstvo, to je naš cilj.