Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Klinmam Home jastuk od 100% prirodnog lateksa, 47x67 cm

Klinmam Home jastuk od 100% prirodnog lateksa, 47x67 cm

5/5
1 ocenjivanje
Brend: Klinmam Home
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 24.06. do 28.06.
Isporuka od 0 RSD ?
14.990 RSD

Jastuk od 100% prirodnog lateksa

Jastuk od 100% prirodnog lateksa sa FSC® sertifikatom koji garantuje proizvodnju od materijala iz šuma koje se odgovorno uzgajaju. Ovaj materijal je prirodni lateks, sok tropskog kaučuka koji raste na velikim, pažljivo odabranim i kontrolisanim plantažama u jugoistočnoj Aziji, delovima Afrike i Južne Amerike.

polstar Klinmam
polštář

Jastuk od lateksa Natural obezbeđuje fleksibilnost bez premca, pruža pravu podršku za glavu i vratni deo kičme i veoma je udoban i praktičan. Njegov univerzalni oblik je takođe pogodan za bilo koji položaj za spavanje, pa bilo da spavate na leđima, boku, stomaku ili naizmenično, jastuk će vam se u potpunosti prilagoditi. Navlaka sa patent zatvaračem koji se lako skida može se lako ukloniti i prati na temperaturi do 60°C, obezbeđujući stalnu čistoću i svežinu u krevetu. Uživajte u revitalizirajućem i mirnom snu na jastuku od prirodnog lateksa.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA

OPTIMALNA VENTILACIJA ZBOG OTVORENE ĆELIJSKE STRUKTURA LATEKSA

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

PRIRODNA ZAŠTITA OD GLJIVICA, BAKTERIJA I GRINJA

Prirodna zaštita od gljivica, bakterija i grinja obezbeđuje zdravije okruženje za spavanje.

polstar Snow Memory

PRIRODNI LATEKS JE 100% OBNOVLJIV RESURS

Napravljen od 100% prirodnog lateksa, poreklom iz šuma kojima se odgovorno upravlja, u tropskim regionima, FSC® sertifikovani jastuk pruža ne samo udobnost već i odgovornost za životnu sredinu.

PRAVILNA PODRŠKA GLAVE I VRTNOG DELA KIČME

Jastuk pruža pravu podršku za glavu i vratni deo kičme i veoma je udoban i praktičan. Njegov univerzalni oblik je takođe pogodan za bilo koji položaj za spavanje, pa bilo da spavate na leđima, boku, stomaku ili naizmenično, jastuk će vam se u potpunosti prilagoditi.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.

Sastav jastuka


  • Jezgro: 100 % prirodni lateks
  • Navlaka: 100 % poliester
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Prirodnog lateksa
Dimenzija 47x67 cm
Širina 47 cm
Dužina 67 cm
Pogodnost za spavanje Na boku, Na leđima, Na stomaku
Pranje 60°C
Visina 14,2 cm
Garancija 5 godine
Anatomske ne
Presvlaka koja može da se skine Da
Za koga je pogodna za alergičare
Atipičnosti ? Ne
5/5
na osnovu 1 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Juče smo kupili jastuke. Posle prve noći moram da kažem da su savršeni. Definitivno preporučujem.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Poštovani kupče, vaše zadovoljstvo je naša nagrada i srećni smo što ste izabrali ispravno. Sigurni smo da će se zadovoljstvo proizvodom nastaviti.

Otkrij više