Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
×
Filter proizvoda

Cena

Visoki kreveti

Visoki kreveti su odlično rešenje za one koji teško ustaju. Viši krevet je pogodan ne samo za starije osobe, već uopšte za sve koji žele viši krevet. Izaberite svoj od nekoliko nijansi boja i priuštite svojim najmilijima siguran i udoban san.

Prikaži više
Filter proizvoda
Najomiljeniji
Sortirati
Najomiljeniji
3 proizvodi
Elegantan Chester krevet
Veoma elegantno uzglavlje napravljeno od najboljih materijala će vašoj spavaćoj sobi dodati dašak luksuza i jedinstvenosti.
Na lageru
od 215.990 RSD
Moderan boxspring krevet Piano
Veoma moderno i jedinstveno Piano uzglavlje se svojim dizajnom uklapa u svaki moderan dom.
Na lageru
od 192.990 RSD
Luksuzni boxspring krevet Six
Luksuzno uzglavlje u kombinaciji sa postoljem sa oprugom stvaraju vanvremenski dizajnerski boxspring krevet koji odgovara praktično svakom krevetu, čak i manjem.
Na osnovu porudžbine
od 158.990 RSD

Nabavite krevet svojih snova sa nama

Šta naši kreveti nude u poređenju sa jeftinim visokim krevetima? Kvalitetni materijali i kvalitetan dizajn. Naši visoki kreveti imaju spojeve metal-metal. Garantuju da vam ni posle dvadeset godina spavanja krevet neće početi da škripi zbog nekvalitetnih spojeva. U isto vreme, ne morate da brinete da krevet kupljen ZaSpavanje-u neće izdržati selidbu. 

Čak i materijal lošeg kvaliteta ne mora da vas muči prilikom kupovine. U našoj e-prodavnici ćete naći samo visoke krevete od punog drveta. Čvrsti kreveti su jači od kreveta od iverice. Zahvaljujući tome, uz odgovarajuću negu, vaš krevet koji ste kupili kod nas, trajaće mnogo godina. Visoki okvir kreveta možete kupiti od hrastovine ili bukve. Možete odabrati ne samo boju drveta. Možete dizajnirati svoj krevet. Možete birati između nekoliko opcija izgleda za svaki naš krevet.

U ponudi imamo krevete u raznim veličinama, od singl kreveta do bračnog kreveta. Da li tražite nešto manje tradicionalno poput visokog kreveta 120x200 cm? Za nas to nije problem. Iako ovde nećete naći visoke bračne krevete sa prostorom za odlaganje, možete pogledati veliki izbor standardnih kreveta sa prostorom za odlaganje. 

Kako odabrati bračni krevet?

Bračni krevet je dominantna karakteristika svake spavaće sobe. Njegov dizajn utiče na ceo ton spavaće sobe. Međutim, imamo dobre vesti za vas, koji god krevet da odaberete od nas, njegov dizajn neće uticati na to koliko će vam dugo služiti. Svi naši kreveti su ponosni na svoj prvoklasni dizajn i kvalitet. 

Ako tražite visoke krevete, ali vam se nijedan ne sviđa, možete podesiti visinu pomoću visokog dušeka. Visoki dušeci mogu biti do 45 cm, čime se kompenzuje niski okvir kreveta. Izbor dušeka je zaista ključan u poređenju sa izborom kreveta. Za razliku od kreveta, dušek značajno utiče na vaš san, što je važno za vaše zdravlje. Ako niste sigurni kako da izaberete dušek, pročitajte detaljan vodič ovde.

Dečiji podignuti kreveti

Tražite visoki krevet za decu? Ne brinite, možete ga pronaći ovde. Zahvaljujući tome što nudimo različite veličine kreveta, među njima imamo i krevete 90x200 cm. Imate li više dece ili malo prostora? Takođe prodajemo krevete na sprat ili krevete ispod kojih jednostavno postavljate sto.

Prikaži više