Ponuda proizvoda Zatvoriti

Visoki kreveti

Visoki kreveti su odlično rešenje za one koji teško ustaju. Viši krevet je pogodan ne samo za starije osobe, već uopšte za sve koji žele viši krevet. Izaberite svoj od nekoliko nijansi boja i priuštite svojim najmilijima siguran i udoban san.

Prikaži više

Nije pronađen nijedan proizvod u ovoj kategoriji.

Nazad u e-prodavnicu

Nabavite krevet svojih snova sa nama

Šta naši kreveti nude u poređenju sa jeftinim visokim krevetima? Kvalitetni materijali i kvalitetan dizajn. Naši visoki kreveti imaju spojeve metal-metal. Garantuju da vam ni posle dvadeset godina spavanja krevet neće početi da škripi zbog nekvalitetnih spojeva. U isto vreme, ne morate da brinete da krevet kupljen ZaSpavanje-u neće izdržati selidbu. 

Čak i materijal lošeg kvaliteta ne mora da vas muči prilikom kupovine. U našoj e-prodavnici ćete naći samo visoke krevete od punog drveta. Čvrsti kreveti su jači od kreveta od iverice. Zahvaljujući tome, uz odgovarajuću negu, vaš krevet koji ste kupili kod nas, trajaće mnogo godina. Visoki okvir kreveta možete kupiti od hrastovine ili bukve. Možete odabrati ne samo boju drveta. Možete dizajnirati svoj krevet. Možete birati između nekoliko opcija izgleda za svaki naš krevet.

U ponudi imamo krevete u raznim veličinama, od singl kreveta do bračnog kreveta. Da li tražite nešto manje tradicionalno poput visokog kreveta 120x200 cm? Za nas to nije problem. Iako ovde nećete naći visoke bračne krevete sa prostorom za odlaganje, možete pogledati veliki izbor standardnih kreveta sa prostorom za odlaganje. 

Kako odabrati bračni krevet?

Bračni krevet je dominantna karakteristika svake spavaće sobe. Njegov dizajn utiče na ceo ton spavaće sobe. Međutim, imamo dobre vesti za vas, koji god krevet da odaberete od nas, njegov dizajn neće uticati na to koliko će vam dugo služiti. Svi naši kreveti su ponosni na svoj prvoklasni dizajn i kvalitet. 

Ako tražite visoke krevete, ali vam se nijedan ne sviđa, možete podesiti visinu pomoću visokog dušeka. Visoki dušeci mogu biti do 45 cm, čime se kompenzuje niski okvir kreveta. Izbor dušeka je zaista ključan u poređenju sa izborom kreveta. Za razliku od kreveta, dušek značajno utiče na vaš san, što je važno za vaše zdravlje. Ako niste sigurni kako da izaberete dušek, pročitajte detaljan vodič ovde.

Dečiji podignuti kreveti

Tražite visoki krevet za decu? Ne brinite, možete ga pronaći ovde. Zahvaljujući tome što nudimo različite veličine kreveta, među njima imamo i krevete 90x200 cm. Imate li više dece ili malo prostora? Takođe prodajemo krevete na sprat ili krevete ispod kojih jednostavno postavljate sto.

Prikaži više