Ponuda proizvoda Zatvoriti
Uvodna stanica Kreveti Boxspring, američki kreveti

Boxspring, američki kreveti

Kreveti Continental, ili BoxSpring kreveti, su globalno popularni luksuzni visoki kreveti srednje tvrdoće sa velikim izborom dizajna, koji pružaju najveću moguću udobnost spavanja. Prilagodite ponudu svojim potrebama koristeći kategorije ili naš filter proizvoda. Da li želite savet kako da izaberete pravi krevet?Pišite na ćaskanju sa nama ili kontaktirajte našu korisničku podršku I da ne biste morali da brinete o pogrešnom izboru, ne zaboravite da nudimo opciju povrata od 45 dana.
Prikaži više

Nije pronađen nijedan proizvod u ovoj kategoriji.

Nazad u e-prodavnicu
Continental kreveti su luksuzni visoki kreveti srednje tvrdoće različitih mogućnosti dizajna, koji pružaju najveću moguću udobnost spavanja. Kontinentalni kreveti (ili kreveti tipa BoxSpring) su veoma popularni, posebno na zapadu i mogu se naći u svim hotelima sa četiri i pet zvezdica širom sveta. Kontinentalni krevet je opremljen sa 7-zonskim dvostranim dušekom koji obezbeđuje pravilno pozicioniranje kičme tokom spavanja.

Sa visokokvalitetnim kontinentalnim krevetom imate na dohvat ruke pejzaž snova, pun harmonije i odmora, a lako se možete preseliti u zemlju bajke punu mira, harmonije i udobnosti. BoxSpring kreveti će učiniti vaš san i sanjarenje kraljevskim iskustvom i osećate će se elegantno, udobno i plemenito. Okružiće vas savršeno razrađenim detaljima i prijatnim materijalima. Udoban i kvalitetan san, koji će vam svakog jutra donositi dobro raspoloženje i osmeh na licu, nadohvat je ruke i ni najmanji „grašak” ne može da ga poremeti.
Prikaži više