Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Penasti jastuk od prirodnog materijala Nature Soya Moore, 72x42 cm

Penasti jastuk od prirodnog materijala Nature Soya Moore, 72x42 cm

3/5
2 ocenjivanje
Inovativni proizvod zasnovan na savršenoj kombinaciji tehnologije i prirode.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 29.04. do 03.05.
Isporuka od 0 RSD ?
14.190 RSD

Prirodni jastuk za spavanje na leđima

Inovativni proizvod zasnovan na savršenoj kombinaciji tehnologije i prirode. Nature Soya Moore je napravljen od specijalne viskoelastične pene koja se savršeno prilagođava glavi i vratu bez stvaranja povratnog pritiska.

polstar Perdormire
polštář

Prirodni materijal na bazi soje daje jastuku prijatnu mekoću i istovremeno podržava hidrataciju i elastičnost kože na prirodan način. Garancija na jastuk je 2 godine. Navlaka za jastuk je napravljena od tkanine sastavljene od tri vrste 100% prirodnih vlakana: modala, konoplja i lana.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


VISOKA PROZRAČNOST ZA ODVOĐENJE VLAGE I ISPUŠTANJE TOPLOTE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

UNIVERZALNI OBLIK ZA SVE POLOŽAJE PRILIKOM SPAVANJA

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, jastuk je pogodan za sve položaje spavanja.

polstar Snow Memory

MEMORIJSKA PENA ZA VISOK NIVO UDOBNOSTI

Memorijska pena savršeno prati oblik vašeg vratnog dela kičme i glave kako bi vam pružila neophodan oslonac i udobnost, ne stvara neprijatan povratni pritisak i prijatna je na dodir i tokom ležanja.

NAVLAKA POGODNA ZA ALERGIČARE

Navlaka koja se može skinuti ima odlične mogućnosti termoregulacije i odlično upija znoj. Zahvaljujući Probiotic tehnologiji, pobrinuće se za eliminaciju neželjenih bakterija i grinja.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal bio pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Navlaka 70% pamuk, 22% modal, 5% lanena vlakna, 3% vlakna konoplje
Visina 12 cm
Garancija 2 godine
Presvlaka koja može da se skine da
Atipičnosti ? ne
Pranje 30°C
3/5
na osnovu 2 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase
Malo je visok, jastučnica je bolja od obične, ali mi se desilo da šav počne da puca posle 10 dana.... Jastuk je bio tragično spakovan za slanje u folijsku kesu i u neku torbu od materijala i bio je sav zgužvan. , pa je možda zato šav popustio.
Verified purchase

Utisci o kupovini

22.03.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.