Ponuda proizvoda Zatvoriti
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja, 72x42 cm

Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja, 72x42 cm

5/5
2 ocenjivanje
Inovativni jastuk zasnovan na idealnoj povezanosti prirode i tehnologije. Jezgro jastuka je napravljeno od memorijske pene sa visokim udelom soje, dajući jastuku prijatnu mekoću i elastičnost.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Akcije - isporučićemo robu tokom nedelje od 11.12. do 15.12.
Isporuka od 0 RSD ?
14.990 RSD

Přírodní polštář s dvojí tuhostí 

Inovativni jastuk zasnovan na idealnoj povezanosti prirode i tehnologije. Jezgro jastuka je napravljeno od memorijske pene sa visokim udelom soje, dajući jastuku prijatnu mekoću i elastičnost. Optimalno se prilagođava obliku glave i vrata bez stvaranja povratnog pritiska i omogućava mišićima da se bolje regenerišu Navlaka za jastuk Soya ima 2 strane, od kojih svaka nudi jedinstvene prednosti. Prva strana, BeFresh®, je napravljena od inovativnog materijala koji reguliše temperaturu koji obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine i osećaj da je jastuk nov. Navlaka je prijatna na dodir, upija toplotu i sprečava zagrevanje i znojenje. Smanjenje temperature uz pomoć minerala sadržanih u BeFresh® tkanini dokazano je nekoliko nezavisnih studija, kao i odlična prozračnost, što ove jastuke čini idealnim proizvodom čak i za alergičare.

polstar Perdormire
polštář

Druga strana jastuka Probiotic System® je obrađena na način da se na potpuno prirodan način maksimalno smanjuje količina alergena u tkanini jastuka. Upotreba aktivnih probiotika u tkanini smanjuje rast gljivica, štetnih bakterija i grinja. Ova patentirana tehnologija nije samo prirodna, već je i 100% prirodno bezbedna i omogućiće vam da dobijate energiju preko noći kao nikada ranije.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Dimenzija 42x72 cm
Materijal memorijska pena
Presvlaka koja može da se skine da
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Visina 13 cm
Pogodnost za spavanje na boku, na leđima
Pranje 30°C
Navlaka 73% poliester, 24% soja, 1% pamuk, 1% srebro, 1% ugljenik
Garancija 2 godine
Atipičnosti ? ne
5/5
na osnovu 2 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Polštář sem koupil na doporučení paní prodavačky v OC Paráda Frýdek a nelituji. Konečně pořádný polštář pro pořádné chlapy , kteří spí rádi na boku. Zaručí Vám pohodlný a pohodový spánek po celou noc.

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jsme mohli přispět znalostmi a zpříjemnit Vám nákup.
Verified purchase

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.