Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja, 72x42 cm

Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja, 72x42 cm

5/5
5 ocenjivanje
Inovativni jastuk zasnovan na idealnoj povezanosti prirode i tehnologije. Jezgro jastuka je napravljeno od memorijske pene sa visokim udelom soje, dajući jastuku prijatnu mekoću i elastičnost.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 03.06. do 07.06.
Isporuka od 0 RSD ?
16.690 RSD

Prirodni jastuk dvostruke tvrdoće

Navlaka Soya ima 2 strane, od kojih svaka nudi jedinstvene prednosti. Prva strana BeFresh®-a je napravljena od inovativnog materijala koji reguliše temperaturu koji obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine novog jastuka. Navlaka je prijatna na dodir, upija toplotu i sprečava zagrevanje i znojenje. Redukcija temperature mineralima sadržanih u BeFresh® tkanini je dokazana u nekoliko nezavisnih studija, kao i odlična prozračnost koja čini ove jastuke idealnim proizvodom čak i za alergičare.

Prirodni jastuk dvostruke tvrdoće Soya
Prirodni jastuk dvostruke tvrdoće

Druga strana jastuka Probiotic Sistem® je tretirana kako bi se u potpunosti smanjila količina alergena u tkanini jastuka na prirodan i bezbedan način. Upotreba aktivnih probiotika u tkanini smanjuje rast gljivica, štetnih bakterija i grinja. Ova patentirana tehnologija nije samo prirodna, već je i 100% bezopasna, pružajući vam energiju preko noći kao nikada ranije.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


Visoka prozračnost za odvođenje vlage i toplote

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

Univerzalni oblik za sve položaje spavanja

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, jastuk je pogodan za sve položaje spavanja.

Jastuk od memorijske pene sa visokim udelom prirodnih sojinih ulja

Navlaka koja štiti od elektrosmoga za bolji san

Poklopac koji se može skinuti ima odlične mogućnosti termoregulacije i odlično upija znoj. 

Proporcija sojinih ulja za prijatniji osećaj ležanja

Prirodna sojina ulja pomoći će vam da se bolje opustite i brže i mirnije zaspite.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal memorijska pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Pranje 30°C
Anatomske ne
Visina 13 cm
Garancija 2 godine
Navlaka 70 % viskoza, 30 % šuplja vlakna
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? ne
Pogodnost za spavanje na boku, na leđima
5/5
na osnovu 5 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

J+L2:M29astuk sam kupila po preporuci jedne veoma simpatične prodavačice u prodavnici u Prostejovu i ne kajem se. Od kako ga koristim puno mi se olakšalo sa bolovima u vratu, kičmi i glavi. Brzo sam se navikla na to i kvalitet mog sna se značajno poboljšao.

Utisci o kupovini

27.02.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší. Jsme rádi, že jste vsadila na naší kvalitu, dáváme si na ní záležet.
Prvobitno nisam želeo takav jastuk.... odlučio sam da se uverim nakon što sam probao desetak drugih i ne želim više. Još je rano, ali konačno imam par jastuka... čvrstih i isto tako tvrdih. Spavam samo na boku i savršeno mi je... ZaSpavanje Češke Budjejovice

Utisci o kupovini

31.12.2023.
Poštovani kupče, hvala vam na divnim povratnim informacijama, koje veoma cenimo. Veoma smo srećni što ste zadovoljni. Drago nam je što ste ukazali poverenje našim stručnjacima za spavanje.
Jastuk sam kupio ovde na preporuku prodavačice u OC Parada Frydek i ne kajem se. Konačno, pravi jastuk za prave momke koji vole da spavaju na boku. Garantovaće vam udoban i opuštajući san tokom cele noći.

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jsme mohli přispět znalostmi a zpříjemnit Vám nákup.
Verified purchase

Utisci o kupovini

16.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.