Ponuda proizvoda Zatvoriti
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Bio Double prirodni jastuk duple tvrdoće, 72x42 cm

Bio Double prirodni jastuk duple tvrdoće, 72x42 cm

4.1/5
10 ocenjivanje
Zahvaljujući memorijskoj peni, Bio Double jastuk može savršeno da se prilagodi težini i pritisku i pruži odličan oslonac i udobnost. Pored toga, nudi dve različite strane, svaka je drugačije tvrdoće, i tako vam omogućava da odaberete idealan položaj prilikom ležanja.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Akcije - isporučićemo robu tokom nedelje od 11.12. do 15.12.
Isporuka od 0 RSD ?
12.490 RSD

Prirodni jastuk sa dve tvrdoće

Bio Double jastuk ispuniće sve vaše želje – može se koristiti za spavanje u bilo kom položaju, napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa prirodnim sastojcima i pruža vam mogućnost izbora dve tvrdoće. Zahvaljujući bio memorijskoj peni koja sadrži prirodna eterična ulja, ne morate da brinete o neprijatnim bolovima u leđima i vratu, jer se ona uvek prilagođava svakom vašem položaju i pružiće vam savršeni oslonac.

polstar Perdormire
polštář

Druga strana Ektra Soft pene ima slična svojstva, savršeno se prilagođava, prati oblik vaše glave i vrata i pruža preko potrebni oslonac, a primetno je mekša od klasične memorijske pene. Pored toga, perforirano jezgro obezbeđuje dovoljnu ventilaciju i uklanja vlagu za čisto i sveže okruženje tokom spavanja. Navlaka, sačinjena od dve različite supstance, obavlja i druge važne funkcije. Prva strana BeFresh-a ima odlična termoregulaciona svojstva, a druga strana Probiotic brine o eliminaciji bakterija i grinja zahvaljujući jedinstvenoj probiotičkoj tehnologiji.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA VISOKA PRORZRAČNOST ZA ODVOĐENJE VLAGE I ISPUŠTANJE TOPLOTE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

UNIVERZALNI OBLIK ZA SVE POLOŽAJE TOKOM SPAVANJA

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, pružiće idealan oslonac za vaš vratni deo kičme i mišiće vrata i ramena dok spavate u bilo kom položaju.

polstar Snow Memory

ETERIČNA ULJA POMAŽU PRILIKOM TONJENJA U MIRAN I BRZ SAN

Jastuk je obogaćen prirodnim elementima kao što su eterična ulja za poboljšanje sna i ublažavanje stresa.

DVE STRANE KOJE DOZVOLJAVAJU IZBOR RAZLIČITIH TVRDOĆA JASTUKA

Jastuk se može koristiti za spavanje u bilo kom položaju, napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa prirodnim sastojcima i ima dve tvrdoće koje možete izabrati.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.

 

polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Dimenzija 42x72 cm
Materijal bio pena
Presvlaka koja može da se skine da
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Visina 12 cm
Pogodnost za spavanje na boku, na leđima, na stomaku, univerzalan
Pranje 30°C
Navlaka 67% poliester, 33% viskoza
Garancija 2 godine
Atipičnosti ? ne
4.1/5
na osnovu 10 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Takéto vankúše maju v BL Bohemia za 30 eur. Prespanok je predražený obchod

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu.
První noc jako v obláčku ! Již po prvni noci ustoupilo pnutí v okolí krku a krční páteře. Kdo přemýšlí o novém polštáři tak určitě doporučuji.

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Spokojenosts

Reakcija na kupovinu

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásné ohodnocení, kterého si velmi vážíme.
Verified purchase
nevyhovuje my - vraceno 3 týdny a peníze zatím nikde
Verified purchase
Rozhodně doporučuji!
Verified purchase

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme.
Verified purchase

Reakcija na kupovinu

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
Verified purchase