Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Univerzalni jastuk Dual Clima sa masažnim profilom, 72x42 cm

Univerzalni jastuk Dual Clima sa masažnim profilom, 72x42 cm

5/5
8 ocenjivanje
Dual Clima jastuk koristi inovativnu tehnologiju koja kombinuje dva različita materijala za stvaranje novog nivoa udobnosti.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 24.06. do 28.06.
Isporuka od 0 RSD ?
12.190 RSD

Univerzalni jastuk sa masažnim efektom

 Dual Clima navlaka za jastuk ima 2 strane, od kojih svaka nudi jedinstvene prednosti. Prva strana BeFresh®-a je napravljena od inovativnog materijala koji reguliše temperaturu i obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine jastuka. Navlaka je prijatna na dodir, upija toplotu i sprečava zagrevanje i znojenje. Smanjenje temperature uz pomoć minerala sadržanih u BeFresh® tkanini dokazano je u nekoliko nezavisnih studija, kao i odlična prozračnost, što ove jastuke čini idealnim proizvodom čak i za alergičare.

polstar Perdormire
polštář

Druga strana jastuka Probiotic Sistem® je obrađena tako da se na potpuno prirodan način maksimalno smanjuje količina alergena u tkanini jastuka. Upotreba aktivnih probiotika u tkanini smanjuje rast gljivica, štetnih bakterija i grinja. Ova patentirana tehnologija nije samo prirodna, već je i 100% organski bezopasna i pružiće vam energiju preko noći kao nikada ranije.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


VISOKA PROZRAČNOST ZA ODVOĐENJE VLAGE I ISPUŠTANJE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

 UNIVERZALNI OBLIK ZA SVE POLOŽAJE PRILIKOM SPAVANJA
 

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, pružiće idealan oslonac za vaš vratni deo kičme i mišiće vrata i ramena, dok spavate u bilo kom položaju.

polstar Snow Memory

CLIMAFRESH® PENA ZA SMANJENJE ZNOJENJA I PREGREVANJA

U svojoj srži jastuk sadrži sloj Clima Fresh® pene, koja ima odlične termoregulacione osobine i sprečava prekomerno znojenje, ukratko, neće vam biti ni vruće ni prehladno dok spavate.

NAVLAKA POGODNA ZA ALERGIČARE I ASTMATIČARE

Navlaka koja se može skinuti ima odlične mogućnosti termoregulacije i odlično upija znoj. Zahvaljujući Probiotic tehnologiji, pobrinuće se za eliminaciju neželjenih bakterija i grinja. 

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal Memorijska pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Pranje 30°C
Visina 12 cm
Garancija 2 godine
Navlaka 67% poliester, 33% viskoza
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? Ne
Pogodnost za spavanje Na boku, Na leđima, Univerzalan
5/5
na osnovu 8 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Ppppp

Utisci o kupovini

16.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Sve je u redu !!! 100% preporučujem ++++++++++++++++++++++
Verified purchase
Od prve noći spavam udobno na jastuku bez ikakvih problema. Dobar izbor, preporučujem.👍🏻

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Zadovoljstvo

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

16.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše krásné hodnocení, velmi si ho vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase

Utisci o kupovini

29.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a projevenou důvěru v naše produkty, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Verified purchase
Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.