Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Ceramic Air Memory jastuk od memorijske pene, 72x42 cm

Ceramic Air Memory jastuk od memorijske pene, 72x42 cm

5/5
1 ocenjivanje
Inovativni AcquaCoolTM materijal je prozračan, izuzetno svež i fleksibilan.  Prikaži više
Brend: Perdormire
? Pomoć pri izboru
Ovaj proizvod više nije dostupan. Pogledajte slične proizvode zde.

Jastuk od prirodne memorijske pene

Inovativni AcquaCoolTM materijal je prozračan, izuzetno svež i fleksibilan. Pomaže protok vazduha i sprečava zadržavanje vlage, čineći jastuk još higijenskijim i udobnijim.

Ceramic Air Memory jastuk se ističe svojom odličnom izdržljivošću, ravnomernim raspodelom pritiska, udobnošću i sposobnošću da apsorbuje telesnu toplotu i ne otpušta je nazad. Garancija na jastuk je 2 godine.

polstar Perdormire
polštář

Navlaka za jastuke Probiotic Sistem® je tretirana tako da se količina alergena u tkanini jastuka smanji na kako bi se smanji na potpuno prirodan način. Upotreba aktivnih probiotika u tkanini smanjuje rast gljivica, štetnih bakterija i grinja.

Ova patentirana tehnologija nije samo prirodna, već je i 100% organski bezopasna i omogućiće vam da dobijete energiju preko noći kao nikada ranije.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


VISOKA PROZRAČNOST ZA ODVOĐENJE VLAGE I ISPUŠTANJE TOPLOTE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

UNIVERZALNI OBLIK ZA SVE POLOŽAJE TOKOM SPAVANJA

Zahvaljujući svom univerzalnom obliku, jastuk je pogodan za sve položaje spavanja. 

polstar Snow Memory

MEMORIJSKA PENA ZA VISOK NIVO UDOBNOSTI

Memorijska pena savršeno prati oblik vašeg vratnog dela kičme i glave kako bi vam pružila neophodan oslonac i udobnost, ne stvara neprijatan povratni pritisak i prijatna je na dodir i ležanje.

NAVLAKA POGODNA ZA ALERGIČARE I ASTMATIČARE

Navlaka koja se može skinuti ima odlične mogućnosti termoregulacije i odlično upija znoj. Zahvaljujući Probiotic tehnologiji, pobrinuće se za eliminaciju neželjenih bakterija i grinja

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal memorijska pena
Dimenzija 42x72 cm
Širina 42 cm
Dužina 72 cm
Navlaka 67% poliester, 33% viskoza
Visina 12 cm
Garancija 2 godine
Presvlaka koja može da se skine Da
Atipičnosti ? ne
Pranje 30°C
5/5
na osnovu 1 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Verified purchase

Utisci o kupovini

08.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu k našemu produktu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.