Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Jastuci i jorgani Klinmam Home jastuk od mešavine prirodnog i sintetičkog lateksa, 50x70 cm

Klinmam Home jastuk od mešavine prirodnog i sintetičkog lateksa, 50x70 cm

5/5
4 ocenjivanje
Lateks jastuk Standard sadrži izbalansiran odnos prirodnog i sintetičkog lateksa. Prirodni lateks, sok tropskog kaučuka, uzgaja se na velikim, pažljivo odabranim i kontrolisanim plantažama u jugoistočnoj Aziji, delovima Afrike i Južne Amerike.  Prikaži više
Brend: Klinmam Home
? Pomoć pri izboru
Na lageru - isporučićemo robu tokom nedelje od 29.04. do 03.05.
Isporuka od 0 RSD ?
12.690 RSD

Jastuk od mešavine prirodnog i sintetičkog lateksa u proporciji 50:50

Lateks jastuk Standard sadrži izbalansiran odnos prirodnog i sintetičkog lateksa. Prirodni lateks, sok tropskog kaučuka, uzgaja se na velikim, pažljivo odabranim i kontrolisanim plantažama u jugoistočnoj Aziji, delovima Afrike i Južne Amerike. Sintetički lateks je mešavina dva derivata: stirena i butadiena. Kombinovanje ove dve verzije lateksa rezultiralo je nizom udobnih i visokokvalitetnih jastuka.

polstar Klinmam Home
polštář

Posle više od 60 godina razvoja, stvorena je idealna verzija Standard jastuka sa uravnoteženim odnosom prirodnog i sintetičkog lateksa, koji se savršeno prilagođava i obezbeđuje pravu podršku za glavu i vratnu kičmu. Oblik jastuka je pogodan za bilo koji položaj za spavanje. Navlaka sa patent zatvaračem koji se lako skida i lako se skida i može se prati na temperaturi do 60°C, obezbeđujući stalnu čistoću i svežinu u krevetu.

GLAVNE PREDNOSTI PROIZVODA


OPTIMALNA VENTILACIJA ZBOG OTVORENE ĆELIJE

Jezgro jastuka pruža odličnu ventilaciju i odvodi višak vlage sa jastuka tako da možete uživati u neometanom snu tokom cele noći.

PRIRODNA ZAŠTITA OD GLJIVICA, BAKTERIJA I GRINJA

Prirodna zaštita od gljivica, bakterija i grinja obezbeđuje zdravije okruženje za spavanje.

polstar Snow Memory

PRIRODNI LATEKS JE 100% OBNOVLJIV RESURS

Napravljen od 100% prirodnog lateksa, poreklom iz šuma kojima se odgovorno upravlja, u tropskim regionima, FSC® sertifikovani jastuk pruža ne samo udobnost već i odgovornost za životnu sredinu.

PRAVILNA PODRŠKA GLAVE I VRTNOG DELA KIČME

Jastuk pruža pravu podršku za glavu i vratni deo kičme i veoma je udoban i praktičan. Njegov univerzalni oblik je takođe pogodan za bilo koji položaj za spavanje, pa bilo da spavate na leđima, boku, stomaku ili naizmenično, jastuk će vam se u potpunosti prilagoditi.

polštář
prospanek Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.

Odaberite jastuk prema svom omiljenom položaju za spavanje i tvdoći dušeka.
Jastuk i vaš položaj za spavanje


Ako ležite na boku, jastuk mora držati nivo vratne kičme. Glava ne treba da bude okrenuta ni na jednu stranu. Ako spavate na leđima, vratni deo kičme treba da leži ravno i prirodno na jastuku. Ako ležite na stomaku, preporučujemo vam da odaberete jastuk što je moguće niži i posebnog oblika.

polštáře z Prospánku
polštáře Prospánek
prospanek  Visok jastuk će posebno oceniti vlasnici mekšeg dušeka, širokih ramena i ljubitelji spavanja na boku, kojima pruža bolju podršku za glavu. Nasuprot tome, niži jastuk je pogodan za tvrđi dušek i kada spavate na leđima ili stomaku.

Sastav jastuka


  • Jezgro: 50 % prirodni lateks, 50 % smesa prirodnog i sintetičkog lateksa
  • Navlaka: 100 % poliester
polštář

FAQ

prospanek  Još uvek niste sigurni? Kontaktirajte nas i rado ćemo vas posavetovati.

O kompaniji Perdormire

Italijanski brend dušeka sa više od 50 godina tradicije, koji su već ocenili milioni zadovoljnih kupaca širom sveta. Proizvodi brenda Perdormire kombinuju visok kvalitet i precizan italijanski dizajn, gde je veliki akcenat stavljen na detalje i način izrade svakog pojedinačnog proizvoda. Kvalitet korišćenih materijala i način njihove obrade potvrđuju sertifikati i diplome koje poseduje brend Perdormire. Italijanski proizvođač poseduje sve važne evropske i svetske sertifikate koji obezbeđuju kako kvalitet proizvodnje (Oeko Test), tako i kvalitet proizvoda (LGA sertifikat) i veliku ergonomsku udobnost (ErgoCheck)..

Vreme posvećeno spavanju oduzima oko 1/3 našeg života. Zbog toga, nijedan detalj nije prepušten slučaju prilikom projektovanja, implementacije i proizvodnje Perdormire dušeka. Svaki izbor, svako izabrano rešenje, svaki korišćeni materijal predstavlja brigu i kvalitet koji može da garantuje samo kompanija sa stručnošću koja je čvrsto ukorenjena u njenom DNK. Za rast, usavršavanje i sposobnost da se uvek ponudi najbolje, potrebna je objektivnost, saradnja i pre svega poštovanje. Poštovanje sopstvene zemlje, sopstvene tradicije, poštovanje sopstvenih klijenata, dobavljača, zaposlenih i saradnika i poštovanje životne sredine su uvek u centru pažnje naše kompanije, naše jake baze brenda Perdormire koji se gradi iz dana u dan na osnovnovama ljudskih vrednosti.

 

společnost Perdormire

Tehnički parametri

Materijal prirodnog lateksa, sintetičkog lateksa
Dimenzija 50x70 cm
Širina 50 cm
Dužina 70 cm
Pogodnost za spavanje na boku, na leđima, na stomaku
Pranje 60°C
Visina 12 cm
Navlaka 100% poliester
Garancija 5 godine
Anatomske ne
Presvlaka koja može da se skine da
Za koga je pogodna za alergičare
Atipičnosti ? ne
5/5
na osnovu 4 ocene
5 zvezdica
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdice
1 zvezdica

Novo ocenjivanje

Imam 3 ova jastuka, odlični su po odličnoj ceni

Utisci o kupovini

17.01.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Verified purchase
Super.

Utisci o kupovini

30.11.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Největší odměnou je pro nás Vaše spokojenost.
Kupljen juče i izuzetno sam zadovoljna. :) Najviše mi se dopalo u prodavnici, moram reći da mi je prodavačica dala valjan i stručan savet.

Utisci o kupovini

01.12.2023.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Těší nás, že jste spokojena s našimi produkty a přístupem personálu na prodejně. Vaše spokojenost je našim posláním a cílem.
Verified purchase

Utisci o kupovini

02.02.2024.
Vážený zákazníku, děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Na kvalitě si dáváme velmi záležet. Vaše spokojenost nás velmi těší.